Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pozor na svou barvu vlasů, může prozradit váš charakter

  • Vlasy o vás mohou prozradit i to, co nechcete.
    24. ledna 2014 | 12:00

    Ženy často reagují změnou účesu nebo barvy vlasů na své životní situace. Jedním z nejčastějších vlasových mezníků tak bývá rozchod s partnerem, nová práce nebo stěhování. Barva, jakou si přikrášlujete svou hřívu, tak může vypovídat nejen o tom, že sledujete módní trendy, ale také o tom, jaká právě teď jste.

  • Odbarvené vlasy na blond, platinovou nebo tzv. bílou


    vlasy
    Autor: Shutterstock.com
    Rozhodně tady neplatí rčení „hloupá blondýna“. Odbarvené blondýnky jsou často mnohem cílevědomější než ostatní ženy, za svými cíly si umějí nejen jít, ale také se nebojí doslova odstranit své sokyně. A to platí nejen v pracovní, ale hlavně v milostné rovině. Blondýnky totiž vědí, že plavá hříva na muže platí, dají se pak snáze ovládat a většinou udělají to, co svým blond ženám na očích uvidí. Být blond podle psychologů znamená, usnadnit si cestu.

  • Zrzavé vlasy, červené a bordó odstíny


    Vlasy o vás mohou prozradit i to, co nechcete.
    Autor: Shutterstock.com
    Po zrzavých odstínech a barvách s červenými tóny sahají často mladší a odvážnější ženy, které se nebojí vyčnívat z davu.  Zrzky jsou především vášnivé, touží po vzrušení a v soukromí se nebojí být divoké a temperamentní. Podle psychologů jsou navíc takové ženy často nevypočitatelné, chtějí si užívat a partnerská věrnost často není v jejich žebříčku hodnot na prvním místě. Nadání mají ovšem tyto ženy nejen v erotice a milostném životě, ale také v tom uměleckém. Mívají cit pro výtvarné umění, umějí pracovat s barvami a libují si hlavně v módě.

  • Vlasy obarvené na černo a barvy s namodralými odlesky


    vlasy
    Autor: Shutterstock.com
    Žena, která si vlasy obarví na černo, chce být často pro své okolí tajemná, mystická a chce být muži dobývána. Temné odstíny vlasů ale rozhodně netlumí smysl pro humor, tyto ženy jsou naopak velmi společenské a vstřícné, nikdy o sobě ale neprozradí víc, než sami chtějí a svou pravou tvář se snaží tak trochu skrýt. Muži takovým ženám snadno podléhají a to ne jen jako milenkám, ale počítají s nimi spíše na dlouhodobý a pevný vztah. Na černovlásky se totiž jen těžko zapomíná.

  • Vlasy hnědých odstínů


    vlasy
    Autor: Shutterstock.com
    Mladší ženy, často s barvami experimentují, ale jakmile se chtějí usadit, jejich nejčastější volbou bývá právě hnědá barva vlasů. Hnědovlásky totiž touží po rodině a stabilním zázemí, jsou pohodářky zralé na to, aby založily rodinu. Neznamená to ale, že to byly nudné patronky, které myslí jen na děti a domácnost. I hnědovlásky umějí být vášnivé, často se tak ale projevují jen v soukromí, aby potěšily jen a jen toho, koho si pro život vyvolily.

Diskuse ke článku
.