Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jana K.: Legíny Solucel mě vrátily do formy!

13. ledna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Myslíte si, že po porodu už nikdy nebudete mít takovou postavu jako před ním? Není to pravda! Přečtěte si rozhovor s Janou K., která je osm měsíců po porodu a díky legínám Solucel vypadá a hlavně se cítí skvěle.

Díky speciálním legínám Solucel, které můžete nosit jak při sportování tak při běžných činnostech pod oblečení a dokonce i na noc, totiž zaznamenáte několikacentimetrový úbytek u problematických partií již za několik týdnů.

Jano, proč jste se rozhodla tyto legíny vyzkoušet?

Před osmi měsíci jsem porodila, po šestinedělí jsem začala cvičit, ale jak maminky jistě ví, s malým dítětem to není nijak snadné, takže jsem začala hledat něco jiného, co funguje.

Mnoho žen má k různým zázračným metodám, které pomáhají hubnout, nedůvěru. Proč by měly právě „hubnoucím legínám“ věřit?

Nejprve jsem také váhala s koupí, protože legíny Solucel nejsou zrovna levná záležitost, ale když mi dvě kamarádky maminky potvrdily, že opravdu fungují, šla jsem do toho!

Autor: www.solucel.cz

Takže vás cena neodradila?

Po přesvědčování kamarádek jsem si řekla, že pěkné šaty si taky za dvě stovky nekoupím a pokud budu mít za tu cenu štíhlou postavu, budu šťastná. Navíc, když si to přepočítáte na čas a peníze za hodiny strávené ve fitku, nebylo co řešit. Jelikož legíny vydrží bezmála rok, jsou ve finále velmi výhodnou investicí!

Jak se legíny nosí?

Nosila jsem je prakticky stále, venku pod oblečením. Jsou totiž velmi příjemné na těle a navíc, i když máte nějaké to kilo „nad limit“, dokážou okamžitě zformovat postavu. Jinak se doporučuje nosit je tak 8-12 hodin denně. Samozřejmě je nejdůležitější, že legíny výrazně napomáhají redukci váhy a já s údivem sledovala, jak mi centimetry mizí. Za pět týdnů jsem měla v pase méně o 6 centimetrů. Asi o 4 centimetry jsem zhubla i přes stehna. Doslova mne to nadchlo. Pokračovala jsem v jejich nošení i nadále a postupně se dostala na váhu, kterou jsem si předsevzala.

Autor: www.solucel.cz

Jak vlastně fungují?

Legíny v podstatě zajišťují lehké mikromasáže, čímž se prokrvují problémové partie a dochází k objemovým úbytkům a zlepšování stavu pokožky.

Mají legíny Solucel ještě nějaké další výhody?

Ano, mají, po jejich nošení mi zmizela i celulitida, v což jsem ani nedoufala, protože s tou jsem se potýkala už dávno před otěhotněním. Ze čtyř stupňů míry celulitidy si díky nim o jeden stupeň zcela jistě polepšíte.

Autor: www.solucel.cz

Pokud vás stejně jako Janu K. trápí pár kilo navíc a na stehnech se objevuje pomerančová kůra, neváhejte a co nejdříve si je objednejte, abyste mohly začít se zkrášlovací kúrou.

K legínám navíc dostanete bederní pás KineTex v hodnotě 990 Kč ZDARMA!

Více informací naleznete na http://www.solucel.cz/