Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajemství krásy Evy Herzigové: Vlasy si myje vodkou

Eva Herzigová má vlastní recept na krásu.
3. ledna 2014 | 08:00

Myslíte si, že za krásnými vlasy topmodelky Evy Herzigové (40) stojí šikovný kadeřník a drahá kosmetika? Jste na omylu! Za krásou slavné Češky stojí alkohol.

Denní dávka vodky

Čtyřicetiletá kráska se svěřila, že každý den potřebuje vodku. Ne však na pití, ale na zesvětlení vlasů. Svou blond hřívu si denně oplachuje vodkou a díky tomu se může pyšnit přirozeným vzhledem. „Jediné na co používám vodku, je oplachování vlasů, aby vypadaly přirozeně a odlehčeně. Opravdu to funguje,“ potvrzuje modelka svou potřebu alkoholu.

Eva Herzigová
Autor: Profimedia.cz
Recept slavné krásky

Pokud si chcete také jemně zesvětlit vlasy a nechce se vám ke kadeřníkovi, zkuste to jako tato slavná modelka. Kyselina obsažená v alkoholu otevírá vlasovou vrstvu a urychluje proces „vyšisování“, který má na svědomí světlo. Ideální prý je dělat si zesvětlovací kúru v létě, kdy kýžené barvy dosáhnete rychleji, ale proč nezačít už teď.

Budete potřebovat 2 díly minerálky a 1 díl vodky, které smíchejte v nádobě a namáčejte do ní vlay. Můžete tak zesvětlovat konečky, vytvořit efekt ombre nebo zesvětlit celou jejich délku. Nečekejte ale zázraky hned na poprvé.

TIP: Zesvětlovat tak mohou nejen blondýnky, ale tato lázeň je prý dobrá i pro stažení červených tónů, ze kterých se stane krásná zrz.

Eva září štěstím.
Autor: profimedia
Kód mládí....

A jaký další recept na krásu má slavná modelka? Podle jejích slov stačí příliš se neopalovat, pít hodně vody, odpočívat a také se cítit milována.