Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Trendy podzimu: Laky na nehty v barvě višní v čokoládě

21. listopadu 2013 | 07:00

S podzimem a blížící se zimou je načase schovat svoje pestrobarevné laky na nehty na dno šuplíku, kde se jim bude báječně čekat na léto a povolat do zbraně temnější odstíny, které jsou hitem letošního podzimu.

Jste přesvědčeni, že francouzská manikúra je stále šik? Možná ano, ale rozhodně není IN. Nahradily ji totiž tmavé laky na nehty v teplých odstínech přezrálých višní a hořké čokolády.

V barvách višní a svařeného vína

Temné laky na nehty jsou zajímavé, rafinované, elegantní a sexy zároveň. Dodají vám více osobitosti než jednoduchá černá nebo naivně růžová.

Laky v barvách višní nebo burgundského vína vám navodí pocit babího léta i když už za oknem dávno leží metr sněhu. Navíc v sychravém podzimním a zimním období na vašich rukou dokonale vyniknou.

višně
Autor: shutterstok.com, archiv firem

Tyto plné, výrazné odstíny bordó se hodí spíše ke střízlivěji barevným outfitům. Báječně si rozumí s černou, všemi odstíny šedé a smetanovou nebo bílou barvou. Vínově rudým, tmavě červeným a višňovým lakům sluší také huňaté materiály - jednoduše vyloženě podzimní, hřejivé kousky.

Nic než čokoláda

Hnědá je nová černá! Nosí se ve všech odstínech - od café latté až po tmavé tóny zorané půdy. Nejvíce trendy je ale samozřejmě čokoládová. Tato teplá, krémová barva je o díl střízlivější, než temně rudá barva višní a také ji daleko snáze zkombinujete. Hodí se totiž naprosto ke všemu.

čokoláda
Autor: shutterstok.com, archiv firem

Hořce čokoládová navíc sedí ke každému tónu pleti - bledé dodá živější vzhled a tmavší pleť dokonale doplní. Pamatujte ale, že k výrazným nehtům se příliš nehodí výrazné líčení. Tedy alespoň pokud nemáte v plánu vypadat jako upírka, nebo bláznivá puberťačka. Namísto rtěnek ve stejných tónech volte raději podobně laděné stíny a rty přetřete pouze balzámem, nebo rtěnkou v nude odstínu.

Tipy na laky v barvách višní a čokolády naleznete i s informací o ceně v naší fotogalerii.

Autor: Brigita Zemen