Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Redakční testování krémů na ruce: Které si na zimu rozhodně pořídíme?

13. listopadu 2013 | 07:00

Zima se blíží a my vám rozhodně nemusíme připomínat, jaký nápor čeká vaši pokožku. Proto jsme už teď v redakci vyzkoušely celou řadu krémů na ruce, které slibují ochránit vaši pleť před mrazivými teplotami. Jak dopadly?

Zimní balzám na ruce, Yves Rocher, 165 Kč
Autor: archiv firem
Redaktorka Olga: Testovala Zimní balzám na ruce od Yves Rocher

Z balzámu jsem byla vyloženě nadšená! Slibuje intenzivní zklidnění pokožky a navrácení hebkosti a jemnosti a tyto sliby plní do puntíku. Navíc se dobře roztírá a má jemnou vůni arniky, která na rukou vydrží i desítky minut.

NATURAL VÝŽIVNÝ MANDLOVÝ KRÉM NA RUCE, Dermacol, 59 Kč
Autor: archiv firem
Editorka Andrea: Testovala Výživný mandlový krém na ruce od Demacol

Krém mi příliš nevyhovoval, preferuji totiž mastnější a tenhle se na můj vkus rychle vpíjel do pokožky. Pro ženy, které ale naopak vyhledávají krémy, které hydratují a snadno se vstřebávají, je naprosto ideální. Mejvíce jsem ocenila, že byl velmi šetrný k mé citlivé pokožce.

Grafička Helena: Testovala Krém na ruce a nehty Smooth Sensation od Nivea

Krém na ruce a nehty Smooth Sensation, Nivea, 79 Kč
Autor: archiv firem
Mám hodně suchou pokožku rukou a nesnesu na nich nic mastného, takže jsem se prvního namazání trošku bála. Každopádně Nivea mě příjemně překvapila. Po nanesení se opravdu rychle vstřebává a zanechává příjemně "vláčný" pocit. Navíc se mi zdálo, že pomáhal vyživit i moje nehty.

Redaktorka Silvie: Testovala Krém na ruce pro suchou až atopickou pokožku 5 % Urea od Eucerin

Regeneracni krem na ruce 5% Urea pro suchou az velmi suchou pokozku, Eucerin, 299 Kč
Autor: archiv firem

Krém jsem si okamžitě zamilovala pro jeho příjemnou konzistenci, která se perfektně roztírá a přitom nezanechává mastný film. Takže jsem si o něj ani neumazala košili, o ketou jsem zavadila hned po namazání rukou. Protože mám ale hodně zničené a popraskané ruce, dávám přednost hutnějším a mastnějším krémům. Tenhle proto používám jen na noc - namazat na ruce a hned strčit do rukavic. Na to je ideální.

Editorka Brigita: Testovala Krém na ruce Helping Hands od Lush

Krém na ruce Helping Hands, Lush, 305 Kč
Autor: archiv firem

Přestože normálně nesnesu na svých rukou cokoliv mastného, Lush si mě získal. Má překrásné minimalistické balení, fantasticky voní a tuto vůni zanechává na rukách i několik hodin. Díky mandlovému oleji a kakaovému máslu zanechává ruce hebké a vyživené, ale prostě mastí. Stopy na klávesnici jsou toho jasným důkazem.

Redaktorka Eliška: Testovala Omlazující krém na ruce od Oriflame

Omlazující krém na ruce, Oriflame, 159 Kč
Autor: archiv firem

Já a krémy na ruce jsme nerozlučná dvojka a navíc nikdo nemládneme, takže testování krému s ochranným a omlazujícím účinkem pro mě bylo jasnou volbou. Zaujal mě příjemnou konzistencí a co je na něm úžasné – praktické malé balení. Vejde se mi do každé kabelky!

Editorka Klára: Testovala BIO krém na ruce s extrapanenským olivovým olejem od LaSaponaria

BIO Krém na ruce - extrapanenský olivový olej, la Saponaria, 149 Kč
Autor: archiv firem

Krém, podobně jako jiné přírodní produkty, nevoní. A to mi vyhovuje, protože nemám ráda, když se bije vůně parfému s vůní krému. Krabičku mám v práci na stole, jednak pěkně vypadá a jednak se nehodí do kabelky, víčko by se mohlo odšroubovat. Na ruce potřebujete jen tenkou vrstvu, takže dlouho vydrží. Textura je příjmená a velmi hebká.

Grafička Tereza: Testovala Výživný krém na ruce od La Chevre

Výživný krém na ruce, La Chevre, 159 Kč
Autor: archiv firem

Trošku mě v ingrediencích krému vyděsili syrovátka a tuk z kozího mléka, a proto jsem byla více než překvapená jeho báječnou vůní. Na rukách se lehce vpíjel, nechával je hydratované a nezanechával mastný film. Jediné, co musím vytknout je poměrně nešťastně řešený uzávěr, kvůli kterému jsem krém nikam nenosila, protože jsem se bála, že by mi vytekl do kabelky.

Redaktorka Martina: Testovala Krém na ruce s parafínem ve vánočním balení od Avon

Krém na ruce s parafinem - vánoční balení, Avon, 89 Kč
Autor: archiv firem

Krém je velmi jemný, v krásném svátečním balení s roztomilým sobíkem a se slabou, nevtíravou parfemací, která mi moc vyhovovala. Překvapilo mě, že ruce hned zjemní, takže jsou sametové, a bez nepříjemného lepkavého nebo mastného pocitu. Na mé suché a rozpraskané ruce byl naprosto ideální.

Editorka Michaela: Testovala Regenerační krém na ruce od Garnier

Krém na ruce pro velmi suchou pleť, Garnier, 75 Kč
Autor: archiv firem

Patřím mezi ty ženy, které preferují hutné a mastné krémy, proto mě Garnier moc nevyhovoval. Jediné, co mi sedělo byla svěží květinová vůně. Po nanesení se do pokožky hned vsáknul a viditelně ji hydratoval, takže zanechával na rukou "mokrý" pocit. Já osobně bych si ho nepořídila, ale jsem si jistá, že vzhledem jeho rychlému vstřebávání, by mohl spoustě žen vyhovovat.

Redaktorka Erika: Testovala Krém na ruce Citron a růžový pepř od Speziali

Krém na ruce Citron a růžový pepř, Speziali Fiorentini, 219 Kč
Autor: archiv firem

Mám velmi suché ruce a většina krémů, které jsem vyzkoušela, mi po namazání zanechaly na rukách nepříjemný mastný film. Tento krém se mi do kůže úplně vpije a zanechává ji jemnou bez toho, aniž by na všem na co sáhnu zůstávaly mastné mapy. Kromě toho i krásně voní. Pro mě neznámá značka mě tak velmi příjemně překvapila.

Všechny testované produkty i s informací o jejich ceně naleznete v naší fotogalerii!

Autor: Brigita Zemen