Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chcete mít ze špeků svaly? Nyní to jde! A navíc rychle a bezbolestně.

4. listopadu 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Těhotenství a následné shazování poporodních kil je vždy problém. Sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu také pevnosti postavy nepřidají. A co teprve věk a potýkaní se s tím, že není čas na pravidelné cvičení? Vidíte se v některé z těchto variant? Nezoufejte, nyní můžete zhubnout a zpevnit své tělo bez námahy a týrání se v posilovně.

Moderní plastická chirurgie se vyvíjí neuvěřitelným tempem a my v České republice toho máme konečně šanci využít. Ve světě velmi oblíbená a více než sto tisíci lidmi vyzkoušená metoda liposculpturing se konečně dostala i k nám. Provádí se prostřednictvím špičkového amerického přístroje VASER Lipo, který se objevuje pouze v několika klinikách po celé Evropě. U nás ho k metodě liposculpturingu využívá pouze pražská klinika ISCARE, jelikož primářka této kliniky Mudr. Šatánková prošla jako jediný lékař z ČR školením v USA.

Mudr. Šatánková
Autor: ISCARE

Rychle, efektně, bezbolestně

Liposculpturing je pokroková metoda formování postavy prostřednictvím ultrazvukové liposukce s možností následného využití odebraného vlastního tuku. Vše probíhá za pomoci přístroje VASER Lipo, díky němuž je celá procedura absolutně šetrná a bezbolestná, takže se již nemusíte bát drastického zásahu do svého těla, jako tomu bývá u klasické liposukce.

Jaká je podstata liposculpturingu?

„Podstatou liposculpturingu je odebrání přebytečného tuku z vybraných tělesných partií. Získaný tuk může být následně využit k vytvarování případně zvětšení jiných částí těla tak, aby jejich silueta působila dokonale, ale zároveň skutečně přirozeně“, vysvětluje MUDr. Věra Šatánková, která zákrok jako jediná provádí.

Před a po zákroku.
Autor: ISCARE

Co se nejčastěji upravuje?

Ženy většinou tuto metodu využívají k redukci tuku v oblasti zadečku či stehen a následně si ho nechají přidat do prsou, která se nejen zvětší, ale i zpevní a především vypadají skvěle na pohled. Žena navíc nenese žádné riziko, že by její tělo nepřijalo implantáty. Muži zase využívají tuto možnost k formování partie břišních svalů.

Jak zákrok probíhá?

Odsátí tuku probíhá podle náročnosti a velikosti ošetřované partie v lokální nebo celkové anestezii. Lékař nejprve napustí oblast tumescentním roztokem, který napomáhá rozpuštění tukových buněk. Následně zavede speciální ultrazvukovou sondu, která oddělí tuk od tkání a nervů a zamezí tak jejich porušení při odsávání. Z těla tedy odejde pouze tuk. Nedochází k přetrhání vazivových tkání ani k nadměrnému krvácení. Proto je i následné hojení mnohem rychlejší a téměř bezbolestné. Po rozpuštění je tuk odsáván pomocí malé jehličky s několika dírkami na stranách do přístroje, kde je dále zpracován k pozdějšímu využití.

Před a po zákroku.
Autor: ISCARE

Výhody liposculpturingu

Po tomto zákroku bude díky přístroji VASER Lipo vaše pokožka na dotek vláčnější a mnohem pružnější. Navíc zákrok vyžaduje pouze jednodenní hospitalizaci a po operaci netrpíte nepříjemnými otoky ani modřinami, jak tomu u běžné liposukce zpravidla bývá. Jedinou povinností je nosit po dobu šesti týdnů speciální kompresní prádlo a omezit sportování, aby se mohl tuk správně usadit. Výsledek je na rozdíl od klasických zeštíhlujících operací vidět hned druhý den. Finální podoba vaší postavy se následně tvoří 3-4 měsíce a POZOR! Je trvalá!

Tak to už stojí za vyzkoušení, nemyslíte?

Pokud se chcete o nové špičkové metodě nazvané liposculturing dozvědět co nejvíce, podívejte se na webové stránky  www.liposculpturing.cz nebo na http://www.iscare.cz/liposculpturing.html, kde se můžete objednat na konzultaci s odborníkem z kliniky ISCARE.