Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

NOVINKA - arganový olej neboli marocké zlato

Buďte krásná pomocí arganového oleje!
14. října 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Česká přírodní kosmetika RYOR vyvinula novou nadstandardní řadu s jedním z nejvzácnějších a nejdražších olejů na světě - bio arganovým olejem, který je často nazýván ,,marockým zlatem“.  Tento olej je vysoce ceněný pro své kosmetické i výživové vlastnosti. Přípravky řady Arganový olej jsou kromě obsaženého bio arganové oleje navíc obohaceny o další významné aktivní látky jako například o kyselinu hyaluronovou, hedvábí či beta-glukan.

 

Kde se bere a proč je olej tak vzácný?

Arganový olej se lisuje z jader plodů stromu, který se nazývá Argánie trnitá. Tyto stromy se vyskytují pouze v jihozápadní části Maroka, jinde na světě se je zatím nepodařilo vypěstovat. Strom se dožívá až 200 let, ale plodit začíná až po 15 letech. To významně ovlivňuje produkci arganového oleje a navyšuje jeho cenu. Arganový olej lisují berberské ženy z jader tradičními metodami, díky tomu jsou zachovány všechny přednosti arganového oleje. Arganový olej, který je použit v přípravcích RYOR, byl dlouhodobě a speciálně testován z hlediska kvality. Jedná se o 100 % bio přírodní olej lisovaný  za studena a bez chemických úprav. 

Vlastnosti arganového oleje  

Arganový olej není příliš mastný a vlhký. Má vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, skvalenu, tokoferolů, fytosterolů a vitamínů (A, D, E a F) a dalších kosmeticky i výživově významných látek, které chrání pokožku před poškozením a skvěle regeneruje.  

Arganový olej
Autor: Ryor

Řada Arganový olej je vhodná pro všechny věkové kategorie i typy pleti včetně pleti citlivé

Účinky arganového oleje:

Pleť je po aplikaci přípravků z řady Arganový olej: 

- svěží 

- hydratovaná  

- vypnutá (arganový olej funguje jako přírodní anti-aging sérum) 

- vrásky se redukují

Denní krém s kyselinou hyaluronovou a  arganovým olejem, cena: 200Kč

Denní krém
Autor: Ryor

Lehce vstřebatelný denní krém s arganovým olejem, kyselinou hyaluronovou a xylitolovým komplexem zaručuje celodenní hydrataci.

Noční krém s hedvábím, beta-glukanem a  arganovým olejem, cena: 210 Kč

Noční krém
Autor: Ryor

Restrukturalizační noční krém s arganovým olejem, ASC III, hydrolyzovaným hedvábím a beta-glukanem cíleně působí na tvorbu kolagenu, čímž dochází k výraznému omlazení pokožky.

Revitalizační sérum s kyselinou hyaluronovou a arganovým olejem , cena: 210 Kč

Revitalizační sérum
Autor: Ryor

Revitalizační sérum s extrémně vysokým obsahem kyseliny hyaluronové a arganovým olejem.

Arganový olej (bio), cena: 400 Kč

Arganový olej
Autor: Ryor

100%  přírodní olej z marocké provenience v bio kvalitě dodává pokožce vláčnost,hydrataci, hebkost a mladistvý vzhled. Nedráždí, zklidňuje, promaštuje a zlepšuje stav citlivé, zarudlé  a šupinaté pokožky

Více informací naleznete na www.ryor.cz