Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

4 zaručené tipy na hubnutí od hollywoodských celebrit

8. října 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Hollywoodské hvězdy jsou vždy první v objevování nových přípravků na hubnutí a skutečně fungujících diet. Jak hubnou Kim Kardashian, Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow nebo Jennifer Aniston? Přečtěte si, jaké potravinové doplňky vám zaručeně pomohou shodit kila!

Jennifer Aniston a zázrak jménem GMN

Autor: TopLeky.cz

 Objednat nyní na TopLeky.cz

Herečka Jennifer Aniston, známá ze seriálu Přátelé, si udržuje štíhlou linii díky GMN - což je zkratka pro glukomannan. Jde o doplněk stravy, jenž způsobí pocit nasycenosti a snižuje vaši chuť k jídlu. Díky unikátnímu složení zajistí, že budete jíst méně, ale přitom vás nebude trápit pocit hladu. Látky v něm obsažené navíc optimalizují obsah cholesterolu a hladinu cukru v krvi. V ČR se dají zakoupit pod názvem GMN Complex za 399 Kč.

Gwyneth Paltrow hubne díky sinicím

Autor: TopLeky.cz

 Objednat nyní na TopLeky.cz

Mezi velké propagátorky sinic spirulina patří například herečka Gwyneth Paltrow. Zdraví prospěšné vlastnosti sinice spirulina jsou známy už po staletí; nyní se spirulina pěstuje hlavně v Japonsku a je součástí mnoha léčivých preparátů.  Spirulina omezuje chuť k přejídání se a zejména chuť na energeticky bohaté potraviny. Nečekejte zázračný lék, díky kterému zhubnete pře noc. Síla spiruliny je v něčem jiném - zajistí vám zdravé, trvalé, přirozené a nenásilné hubnutí bez jojo efektu. Tablety BIO Spirulina jsou nyní k dostání v akci za zvýhodněnou cenu 399 Kč.

Oprah Winfrey spoléhá na Aloe Vera

Autor: TopLeky.cz

 Objednat nyní na TopLeky.cz

Aloe Vera je známá především jako výborný prostředek na zkvalitnění trávení. Zároveň ale pomáhá v boji s přebytečnými kily. Její nejslavnější uživatelkou je americká moderátorka Oprah Winfrey - ta se i díky Aloe Vera dokázala v uplynulých letech z nelichotivě obtloustlé dámy stát opět krásnou a atraktivní ženou. Vyzkoušejte i vy čistou šťávu z Aloe Vera - při správném užívání se můžete těšit na pravidelný váhový úbytek až 1,5 kilogramu týdně!

Kim Kardashian - zpět ke GMN

Autor: TopLeky.cz

 Objednat nyní na TopLeky.cz

I sexy Kim Kardashian svou válku s kilogramy navíc vyhrála díky GMN. "V životě jsem vyzkoušela spoustu diet, ale až když mi lékař doporučil GMN, dočkala jsem se vytouženého výsledku," tvrdí. "Třikrát denně jsem si brala dvě kapsle, vždy půl hodiny před jídlem. Nevěřila jsem, jak silně GMN mou chuť k jídlu omezilo, kila šla dolů zcela sama," svěřila se nedávno v rozhovoru o zdravé výživě. Toužíte-li tedy po zaručené dietě, pořiďte si GMN v tomto výhodném velkém balení.