Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smyslné vůně podzimu: Parfémy, které letos frčí

7. října 2013 | 16:00

Klesající teploty a sychravé počasí daly zase na pár měsíců sbohem lehkým letním vůním. Je načase sáhnut po težších, kořeněných tónech a toaletní vody vyměnit za parfémy. Přinášíme vám nejzajímavější trendy vůně letošního podzimu.

Zatímco ovocné, citrusové a květinové vůně vás v létě osvěžily, na podzim se hodí sáhnout po výraznějších a teplejších tónech. Nejenom že vás zahalí do sexy oparu, kontrastujícího s vlezlým, sychravým počasím, ale navodí ve vás také pocit tepla. A jaké že to novinky jsou podle nás tou nejlepší volbou pro nadcházející chladné dny?

1. Marc Jacobs, HONEY

Honey, Marc Jacobs, 30ml, 1290 Kč
Autor: archiv firem
U Marca Jacobse jsme zvyklí nejenom na dokonalé a jedinečné vůně, ale také na hravé flakónky plné vtipných detailů. Nejnovější parfém Honey přináší design v podobě výrazných pruhů, hravých teček a medové barvy. Jacobs pro vás doslova zakonzervoval zlatavý jas slunce a sladkost medu a přetvořil ji ve skvělou vůni podzimu.

Hřejivý základ parfému tvoří med, zlatá vanilka a jemná dřeva. Doplněn je o srdce z květu pomeranče, broskvový nektar a zimolez. V hlavě parfému naleznete hrušku, šťavnatou mandarinku a ovocný punč.

2. Oriflame, FAIRY CITY LIGHTS

Fairy City Lights, Oriflame, 30ml, 429 Kč
Autor: archiv firem
Nejnovější parfém ze švédských dílen značky Oriflame láká na atmosféru zasněženého Manhattanu. K New Yorku  odkazuje i flakónek parfému, pyšnící se jemným a stylovým nákresem jablka.

Sladké tóny jasmínu, kandovaných jablek a karamelu, které tvoří základ vůně ve vás mají navodit čarokrásnou atmosféru předvánočního New Yorku, který se právě v tomto období pyšní miliony barevných světel, vůní jablek v karamelu a svařeného vína.

3. Moschino, CHIC PETALS

Chic Petals, Moschino, 30ml, 999 Kč
Autor: archiv firem
Moschino přivítalo letošní podzim vůní pro zajímavé ženy, které si potrpí na kultivovanost a jemnou eleganci. Hřejivé tóny ovoce se v tomto žensky červeném flakónku s motivy vlčích máků snoubí s dřevitými podtóny a smyslnými vůněmi exotických květin.

Základem je pro Moschino ušlechtilé dřevo z japonského cypřiše hinoki, výrazná vůně kosatce a smyslnost sametového pižma. Srdce parfému tvoří koktejl gardénií, leknínů a orchideí. Hřejivá hlava pak v sobě ukrývá sílu zázvoru v kontrastu se sladkými tóny jahod a granátového jablka.

4. Avon, INSTINCT

Instinct, Avon cosmetics, 50ml, 700 Kč
Autor: archiv firem
Exotika, smyslnost a tvář Megan Fox. Tyto tři věci jsou charakteristické pro novinku vůní Avon cosmetics.Díky harmonické kombinaci exotických vůní by ve vás vůně Instinct měla vzbudit chuť zahodit všechny zábrany a probudit v sobě skryté pudy.

Instinct láká na jednoduchou, avšak opojnou,, těžkou vůni kamélií v kombinaci se zemitými, kořeněnými extrakty ze santalového dřeva.

5. Diesel, LOVERDOSE TATTOO

Overdose Tattoo, Diesel, 30ml, 1100 Kč
Autor: archiv firem
Černý flakónek ve tvaru srdce a název odkazující k tetování v sobě ukrývá novinku značky Diesel - parfém pro sebevědomé ženy a rebelky. Výrobce tvrdí, že nová Loverdose Tattoo vytváří posedlost a závislost na lásce.

Hlavu parfému otevírají kořeněné tóny bergamotu q mandarinky v kombinaci s kyselostí černého rybízu. Sladce květinové srdce nabídne opojné tóny růže, pomerančového květu a silného arabského jasmínu. Vše překrývá výrazný základ vůně v podobě rýžového oparu, vanilkového mléka a absolue ze semínek tonky.

Všechny parfémy i s informací o ceně najdete v naší fotogalerii.

Autor: brig