Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V líčení nehledejte žádnou vědu, tvrdí profesionální make-up artistka

Video se připravuje ...
Podzimní trendy v líčení
VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová
16. září 2013 | 11:30

Videoprůvodce podzimními trendy: Léto už je nenávratně pryč, podzim klepe na dveře a tak je čas se na něj připravit. Přizpůsobit je potřeba nejen náš šatník, ale také líčení.

"Když si žena neví s líčením rady, rozhodně by se měla poradit s profesionálem. Jsou chyby, které se opakují už mnoho let, patří k těm nejhorším a ženy by se jím měly zásadně vyvarovat. Mnoho žen je ale neustále opakuje v domnění, že budou krásnější," prozradila nám profesionální make-up artistka značky Guerlain Vlaďka Nováková.

"Člověk by se vždy měl řídit citem a podtrhnout svoji přirozenou krásu. Už bychom měli zapomenout na modré oční stíny a vytrhané obočí do tenké linky!!! To je něco jako fialový přeliv našich babiček," dodala Vlaďka, která své "umění předvedla na herečce, textařce a zpěvačce Barboře Polákové, která kvůli své roli v novém sitcomu Marta a Věra musela změnit barvu vlasů na hnědo.

Herečky Jitka Čvančarová a Barbora Poláková, které si zástupce kosmetické značky vybral, se na VIP večírku představení podzimních trendů odevzdaly do rukou profesionální make-up artistky.
Autor: Shutterstock.com
S její tváří si make-up artistka nádherně pohrála. Tmavými linkami zvýraznila krásné oči a ženskost podtrhl smyslnou rtěnkou z nové podzimní kolekce. Bára vypadala úchvatně.

"Sama si červenou pusu nelíčím, dávám přednost jemnějším tónům, ale cítím se dobře.  Moc ráda bych se naučila zvýraznit si takhle krásně obočí. Vypadá přirozeně a zároveň výrazně," pochvalovala si Bára a dodala:

"Navíc je to asi tři hodinky, co mám poprvé v životě tmavé vlasy. Je to pro mne velký nezvyk. Ale jsem ráda, že to vyšlo zrovna tak, že tu dnes můžu být. Popovídali jsme si i o tom, co mi bude jako brunetě slušet a na co mám naopak teď zapomenout."