Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čokoládová kosmetika: Mlsání, které nepřidává kila!

13. září 2013 | 06:00

V pátek 13.9. společně oslavíme mezinárodní den čokolády. Nejsladší den v roce nemusíte strávit celodenním pojídáním téhle kalorické bomby. Také můžete hýčkat své tělo a dopřát mu pořádné mlsání.

Kosmetika musí být v první řadě kvalitní a účinná. A když se k tomu přidá ještě vůně, po které se vám sbíhají sliny, je přípravek na vrcholu dokonalosti.

My v redakci máme pro sladké velkou slabost a mlsání, po kterém se nepřibírá, je našim favoritem.

Zamaskujte se

Maska na čištění pleti, 280 Kč, Lush.
Autor: archiv firem

Jak lépe strávit volnou chvilku, než zahalit svou pleť do čokoládové masky, která čistí a zabraňuje vzniku pupínků. Poté si hodit nohy na stůl a popíjet voňavý čaj.

Pokud si i vy ideální relaxaci představujete právě takto, pořiďte si čerstvou masku vyrobenou z kakaového másla a prášku, antibakteriálního bahna z marockého pohoří Atlas a výtažků z máty. Čokoládový ráj je na dosah!

Tělové mléko s belgickou čokoládou a pomerančem, 94 Kč, Krasa.cz, Dermacol.
Autor: archiv firem
Domácí lázně

Pokud taky zbožňujete válení v horké vaně, zapálené svíčky a romantickou hudbu, máme pro vás recept, jak tento příjemný proces ještě zdokonalit. Přizvěte ke koupeli čokoládu a její opojnou vůni. Přidejte pěnu do koupele, osvěžte se sprchovým gelem a v poslední fázi promažte prohřátou pokožku sladkým tělovým mlékem z belgické čokolády. Věřte, že tyhle domácí lázeňské procedury ocení i vás partner.

Sladké bonusy

Masážní srdíčka s medem a čokoládou, 200 Kč, Lush.
Autor: archiv firem

Když se s partnerem rozhodnete po "promlsané" koupeli v hřešení ještě pokračovat, vyzkoušejte masážní čokoládové srdíčko. To v sobě ukrývá střed plný medu a čokolády, který můžete svému partnerovi rozetřít po zádech a co se bude dít dál, je už jen a jen na vaší fantazii. Tahle masáž zlepší nejen vaši pleť, ale i partnerský život.

Mezi další proslazené vychytávky patří například balzámy na rty, které po nanesení budete chtít okamžite olíznout. A váš milovaný taky!

Další čokoládové produkty naleznete v naší fotogalerii.