Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tipy pro majitelky menšího poprsí: Udělejte z mindráku přednost

28. srpna 2013 | 06:00

Trápí vás malá prsa? Nemusí! Stačí si osvojit pár jednoduchých triků, které vaším ňadrům přidají na objemu. Nezapomínejte také na to, že máte mnohem jednodušší nakupování, a v budoucnu se vyhnete "věšákům" a bolesti zad.

Přestaňte se trápit tím, že vaše prsa se horlivě nedmou z výstřihů. V tomto případě platí, že každa žena chce to, co nemá. Majitelky velkých ňader si zase tiše sní o tom, jak mají pevné jedničky. Některým z nás přiroda nadělila více a některým zas méně.

Není třeba propadat depresím a vrhat se po kudlu plastického chirurga. Osvojte si jednoduché triky, díky kterým vaše poprsí opticky povyroste. Uvidíte, jak budete spokojená.

Slavné ženy s malým poprsím

Slavné ženy, které se nestydí za svá malá prsa.
Autor: archiv firem
Například herečka Kiera Knightley si svoje malá prsa nemůže vynachválit. Tvrdí, že se díky nim nemusí stydět nahá ve filmu, protože prý nikoho nezajímají. Éterická Kiera se nebojí velkých výstřihů a obepnutých topů. A co třeba top modelka Kate Moss, která svá malá prsa klidně vystavuje na pláži i na přehlídkových molech.

Když zabrousíme lehce do historie, vzpomeneme si na legendu Audrey Hepburn, která se stala ikonou i s malými ňadry. Dokonce si i vymyslela svůj vlastní styl vyhovující její postavě, kterým inspirovala ženy po celém světě.

Jednoduché triky
Černá push-up, New Yorker, 329 Kč.
Autor: archiv firem

Push-up podprsenka

Díky většímu množství výplně v košíčku působí vaše poprsí pod oblečením mnohem větší než ve skutečnosti je. Ty nejšikovnější "pušapky" umí prsa dokonce vyzvednout, takže se ve výstřihu najednou objeví bujný hrudník.

Peplum top s průstřihem, Zoot.cz, 559 Kč.
Autor: archiv firem

Optické klamy

Pro ženy s malým poprsím jsou ideální topy a šaty s volánky a výraznými vzory. Vytváří totiž optické klamy v oblasti hrudníku a navíc jsou hravé a stylové. Oblékejte se do pestrých barev a vyhýbejte se širokým nohavicím, které by opticky zmenšily horní část vašeho těla. Z doplňků dejte přednost úzkým a dlouhým náhrdelníkům a páskům, které také dokážou váš hrudník napumpovat.

Plavky

Plavky pro menší prsa, Ann Christine, 329 Kč.
Autor: archiv firem

V létě na koupališti nebo u moře se drobné nedostatky maskují velmi těžko. Samozřejmě, že existují push-up plavky, ale musíte být neustále ve střehu, jestli se o kousek neposunuly a neodkryly vaše malé tajemství. Pro menší prsa jsou nejvhodnější plavky se zavazováním za krk, které je udrží zvednuté. A konečně se dostáváme k letošnímu hitu - plavky s volánky a třásněmi, která jsou šitá na míru pro malá ňadra.

Masážní olej, Krasa.cz, 93 Kč.
Autor: archiv firem
Drobná masáž

Samozřejmě, že se ti po masáži prsa nezvětší o několik čísel, ale prokrví se a budou pevnější. Pravidelná masáž krémem nebo olejem také zabraňuje stárnutí a vytahání kůže.

Více produktů a inspiraci naleznete v naší galerii.