Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nestyďte se za větší zadeček: Udělejte z toho přednost!

Slavné ženy jsou na svoje kypré zadnice patřičně hrdé. Zkuste to i vy!
22. srpna 2013 | 11:00

Trápí vás větší pozadí a snažíte se ho co nejvíce schovat po volné sukně a kalhoty? Chyba! Na svůj zadeček byste měla být pyšná a udělat z něj vaši přednost. Vezměte si příklad ze slavných žen, kterým příroda nadělila do zadních partii, ale ony jsou na to hrdé.

...
Autor: profimedia.cz
Nejslavnější zadek na světě

Zpěvačka, herečka a tanečnice Jennifer Lopez na svém kypřejším zadku postavila kariéru. Již několik let je její zadnice považována za nejvíce sexy v celém Hollywoodu. A JLo je na to patřičně hrdá.

Jenn denně maká v posilovně, aby si udržela pevné a krásné "půlky". Dělá prý speciální dřepy a cviky s činkami, které jsou jejím tajemstvím. Svůj "poklad" má pojištěný na neuvěřitelných 7 miliard korun.


Exotické proporce

...
Autor: profimedia.cz

Nádherná zpěvačka Beyoncé se za svůj větší zadeček rozhodně nestydí, naopak. Je na něj patřičně hrdá a udržuje si tu správnou velikost pravidelným běháním do schodů.

I po porodu dcery Blue Ivy vypadá exotická zpěvačka stále výborně a výrazně vybočuje z řady "anorektických" kolegyní. A rozhodně jí to na kráse ani na kšeftech nijak neubírá. Nedávno nafotila pro H&M letní kampaň plavek a plážových doplňků, která měla obrovský úspěch.

...
Autor: profimedia.cz
Na sexy zadek sbalila fotbalistu

Latinskoamerická zpěvačka Shakira má pověst sexy dračice. Ovšem sama tvrdí, že svoje tělo dlouhou dobu nenáviděla. "Mám malá prsa a nechápu, jak o mě někdo může říkat, že jsem sexy a krásná," vyjádřila se zpěvačka. Později se prý naučila svůj větší zadeček milovat a teď je na něj dokonce pyšná.

Nádherná zpěvačka s blond hřívou nedávno porodila syna Milana, kterého má se slavným fotbalistou Piquém. I po porodu dokáže na koncertě rozvlnit své ženské křivky a to opravdu zážitek.

...
Autor: profimedia.cz
Český showbyznys je krutý

Zpěvačka a porotkyně poslední Superstar Ewa Farna má podobné proporce jako výše zmiňované krásky. Co je někde považováno za sexy, může být na jiném místě trnem v oku. Mladá zpěvačka často čelí útokům na její kypřejší tvary.

My v redakci si myslíme, že jí to ohromně sluší. A ještě víc se nám líbí, že si Ewa z hloupých narážek nic nedělá. "Pro český šoubyznys mám prostě moc velký zadek," prohlásila zpěvačka.

Těmito čtyřmi kráskami samozřejmě výčet slavných žen s větším zadečkem nekončí. Kypřejšími zadními partiemi se může pochlubit i zpěvačka Nicki Minaj, tenistka Serena Williams, modelka Kate Upton, hvězda reality show Kim Kardashian nebo třeba zpěvačka Mariah Carey.

 

 

Diskuse ke článku
.
Související články