Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Už nechceme utrácet: Máme pro vás kosmetiku do 200 Kč!

20. srpna 2013 | 06:00

Kupí se vám v kosmetických taštičkách tisíce produktů? Nás už za ně přestalo bavit utrácet a tak jsme se rozhodli sestavit manuál, jak se zbytečné kosmetiky zbavit a co nejlevněji nakoupit novou a kvalitní.

Chcete se rozmazlit a utratit co nejméně peněz? Pak věřte tomu, že to doopravdy jde! Pokud hodláte udělat místo ve své kosmetické taštičce, pak vyházejte všechno, co jste nepoužila déle, jak dva týdny.

Protože co si budeme vykládat, ale většina žen si schovává produkty, které v podstatě ví, že nikdy nepoužije. Pokud máte krásná malá mýdla, na které se akorát tak práší, vyhoďte je. Na dovolenou stejně nestačí a to, že jsou roztomilá neznamená, že vám musí nutně zabírat místo.

Kosmetika spoje
Autor: Archiv firem

Nešetřete "na horší časy"

Jestli máte ve sprchovém koutě nespočet mýdel, šamponů a mycích hub, zamyslete se. Vždy je dobré vypotřebovat jedno mýdlo a další si nekupovat! Jiné je, když jste jím obdarováni. V takovém případě si dárek schovejte a nedávejte si ho okamžitě na okraj vany jako gesto vděku. Pokud už máte doma arzenál, že byste mohla namydlit půlku paneláku, potěšte voňavým gelem maminku, nebo babičku.

Jenom vůně nestačí

Koupila jste si nehorázně drahý šampon, ale vlasy vám po něm krepatí a vůbec jste si "nesedli"? Opět ho někomu buď darujte, nebo jej vyhoďte do koše. Taková kosmetika vám nesmí a nemůže zabírat místo!

Kosmetika spoje
Autor: Archiv firem

Žluklé krémy nechceme

Jeden krém na vrásky, druhý na celulitidu, třetí regenerační, čtvrtý, pátý... Kolik jich máte? Zkuste si vyhlídnout takový, který bude obsahovat vše, co potřebujete. protože čím rychleji krém vypotřebujete, tím je pravděpodobnější, že bude mít slibované účinky. A nezapomeňte: Vždy si natírejte nejen obličej, ale i krk a dekolt!

Klasika už navždy

Pamatujete si ještě na Jelení lůj, který vás naučila používat vaše babička? Kupte si ho! Není nic příjemnějšího, než používat něco, co vám nejen vyhovuje, ale i připomíná někoho, na koho rádi vzpomínáte. Rozmazlujte se jako zamlada.

Produktové fotografie s cenami kosmetiky najdete v naší fotogalerii.

Kosmetika spoje
Autor: Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková