Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bělení zubů bez peroxidu? Pořiďte si zářivý úsměv!

Efektivní bělení zubů gelem bez obsahu peroxidu mohou absolvovat i osoby s citlivými zuby, odhalenými krčky, paradentózou, přítomností zubních kazů, prasklin skloviny či jiných defektů, onemocněním dásní a i těhotné či kojící osoby.
19. srpna 2013 | 20:30
Prezentace klienta |

Z obrazovky i stránek časopisů na nás útočí zářivé úsměvy nejen hollywoodských hvězd. Po krásných bílých zubech asi toužíme všichni. Jenže jak na to, když "zázračné" pasty nepomáhají... Známe řešení!

Krása dostupná pro každého

Efektivní bělení certifikovaným přístrojem Star White je naprosto bezpečné. Provádí ho zdravotnický personál kvalitními bělícími sadami vyrobenými ve Francii za použití bělícího gelu bez obsahu peroxidu. Nemá tak žádné kontraindikace.

Mohou ho absolvovat i osoby s citlivými zuby, odhalenými krčky, paradentózou, přítomností zubních kazů, prasklin skloviny či jiných defektů, onemocněním dásní a i těhotné či kojící osoby.

Oproti bělení zubů peroxidem se jedná o zcela bezpečnou metodu bez vedlejších účinků, jakými mohou být bolest zubů, přecitlivělé zuby, poleptané dásně, vznik oparů atd.

Bělení zubů novou revoluční metodou
Autor: profimedia.cz

Jak to probíhá

Ordinační bělení zubů trvá 30-45 minut a provádí se neperoxidovým gelem v kombinaci s dentální bělící lampou. Zde se využívá studené modré laserové světlo o vlnové délce 490–530 nanometrů. Při bělení jsou oči klienta chráněny speciálními brýlemi. Těšit se můžete na zuby až o 8 odstínů světlejší. Procedura vás zbaví zažloutnutí, které vám v ústech zanechal zub času, káva, čaj, červené víno a tabák.

Ošetření je zcela bezpečné, zabere vám maximálně třičtvrtě hodiny a výsledky jsou viditelné ihned.

Kávu pije mnoho z nás. Ale víte, co pijete?
Autor: Shutterstock.com
Pozor na pigment

Následujících min. 48 hodin po bělení je nutné dodržovat tzv. bílou dietu. V jejím rámci se vyhněte potravinám, které zanechávají pigment (káva, čaj, borůvky, červené víno, červené zelí, čokoláda, barvené nápoje atp.) a také kyselým potravinám (např. pomerančový džus). Všeobecně se lze řídit poučkou nekonzumovat potraviny tmavší než je oloupaný brambor. Vybělené zuby jsou velice náchylné na vstřebávání pigmentů.

K jídlu se proto po zákroku doporučuje např. bílé pečivo, smetanové sýry, těstoviny (s kuřecím masem, se smetanovou omáčkou), krupicovou či ovesnou kaši, bílý jogurt, cheesecake atp.

Kde bělení absolvovat?

Bělení zubů bez peroxidu můžete podstoupit např. v estetickém centru Beauty PRO na Praze 1 za 2 500 Kč.

Více informací o použitých přístrojových technologiích najdete na www.beautypro-studio.cz.