Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Účesy, které vám přidají na kráse a (trochu) uberou na věku

  • Poučte se od těch nejzkušenějších!
    14. srpna 2013 | 06:00

    Krátké i dlouhé. Všechny vlasy (a dokonce i některé účesy) vám mohou pomoci zmást matku přírodu a vyčarovat si o pár let mladší vzhled. Inspiraci jsme nasbírali přímo od těch nejzkušenějších: Od celebrit.

  • Kate Moss

    Kate Moss se snaží očistit organismus. Plánuje další dítě?
    Autor: EPA, Reuters, ČTK
    Nedbalá elegance téhle šarmantní modelky je dechberoucí. I když se Kate v poslední době ukazuje na veřejnosti ne v tom úplně nejlepším světle, její vlasy jsou záruka kvality. Lehce zvlněné, rozprostřené na ramena s vlnou uprostřed. To je prostě ONO!
  • Heidi Klum

    Heidi přišla ve skvostných šatech, které odhalovaly její záda
    Autor: Profimedia.cz
    Schovat pár let (a vrásek) jde i bez drastických zákroků. Heidi, když zrovna nemá náladu na tým kadeřníků, prostě sváže svoje kadeře do vysoce posazeného culíku a vyrazí na party. Ubere roky a přidá na dramatičnosti!
  • Katie Holmes

    Katie Holmes
    Autor: Profimedia.cz
    S přibývajícím věkem radí spousta kadeřníků: Zkracovat! Nejen, že vlasy už nejsou tak kvalitní jako bývaly, ale ženám krátké vlasy v určitém věku sluší daleko víc, než znavená a namáhaná hříva. Zkuste mikádo pod uši jako Katie Holmes!
  • Sharon Stone

    Sharon Stone
    Autor: čtk
    Herečka poslechla svůj instinkt a nechala si ostříhat roztomilý, uličnický rozcuch. U tohoto účesu je důležité, aby pěšinka na hlavě byla vždy na patku a ne rovně. To je totiž jeden z z malých detailů, který vám může podstatně ubrat roky.
  • Sarah Jessica Parker

    Od koho si asi SJP půjčila sako?
    Autor: WireImage pro H&M
    Pokud máte vlasy kvalitní a od přírody pěkné, nemusíte zkracovat, ani nijak speciálně stříhat. Ovšem i Jessica o tom ví své a proto se o své vlasy maximálně stará. My doporučujeme prosvětlit konce, nosit pěšinku hezky rovně a používat kvalitní přípravky, masky a kondicionéry.

Autor: ema
Klíčová slova:  vlasy, trendy, účes, krása, celebrity
Diskuse ke článku
.