Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Na velikosti nezáleží: Pořiďte si pevná a krásná prsa bez plastik

  • Přemýšlíte, jak se správně starat o svá prsa, aby byla co nejdéle pevná a krásná?
    6. srpna 2013 | 08:40

    Přemýšlíte, jak se správně starat o svá prsa, aby byla co nejdéle pevná a krásná? Vyzkoušejte domácí péči šitou na míru přesně podle velikosti svého poprsí.

  • MALÁ „ÁČKA“: Modelujte a zvedejte!

    Spojte ruce a tlačte, tak posílíte prsa.
    Autor: profimedia.cz
    Zvětšovací kamufláž

    Chcete svá prsa opticky zvětšit, ale na plastiku se necítíte? Vyzkoušejte jednoduchý kosmetický trik - dekolt si poprašte perlovým pudrem. Pro pocit plnějšího výstřihu můžete použít i samoopalovací krém, který smíchejte s kapkou tělového mléka, aby byl výsledný efekt co nejpřirozenější.

    Push-up péče
    Kombinace účinných látek z anděliky, ženšenu a dýně působí příznivě na ukládání tuku v oblasti dekoltu. Ale jestli budou zázračné krémy s těmito rostlinami fungovat i na vás, zjistíte nejdříve po čtyřech týdnech pravidelné aplikace.

    Máte prsa po tatínkovi? Nebuďte smutná!
    Autor: Shutterstock.com
    Trénink prsních svalů
    Spojené dlaně, které proti sobě tlačíte ve výšce hrudníku - to je klasický cvik, který už určitě znáte. Vyzkoušejte účinnější alternativu - vezměte si gumový pás na cvičení a ruce předpažte ve výšce ramen. Silou ramenních a prsních svalů roztáhněte pás do úhlopříčky. Zopakujte desetkrát a změňte směr. Čím budete mít pevnější svaly, tím obleji bude působit váš dekolt.

    Ledová pomoc
    Střídání teplot prokrvuje a zpevňuje pokožku, proto se naučte ukončit sprchování studenou vodou.

    Extra tip:
    Prsa si také můžete masírovat ledovou kostkou, kterou připravíte z vody a jakéhokoli zpevňujícího gelu na poprsí v poměru 1:1.

  • TAK AKORÁT „BÉČKA A CÉČKA“: Natírejte krémem a cvičte!

    prsa
    Autor: Shutterstock.com
    Ramena dozadu a prsa ven
    Správné držení těla funguje jako přirozený lifting na prsa. Ramena se snažte dát co nejvíc dozadu, vytáhněte krk a pas. Nejlepší metoda, jak naučit ramena, aby zůstala ve správné poloze, je kroužení. Nejprve dělejte kroužky jedním, pak druhým ramenem a nakonec oběma najednou. Cvik provádějte desetkrát.

    Podprsenky s 20% slevou pouze do konce týdne na DOPRADLA.CZ
    Autor: Dopradla.cz
    Správná pružnost
    Jen pružná pokožka dokáže držet prsa jako přirozená podprsenka. Vsaďte na speciální zpevňující krémy s obsahem kalcia a rostlinných h proteinů, které udržují kolagenová a elastická vlákna v kondici. 

    Peeling pro skvělou formu
    Elasticitu pokožky podpoří i pravidelný peeling. Nanášejte ho dvakrát týdně krouživým pohybem a vynechte oblast bradavek. Na prsa používejte peeling na tvář, který je jemnější než tělové produkty.

    Tajemství úspěchu - dobrá podprsenka
    To platí pro každou velikost. Správná podprsenka bojuje se zemskou přitažlivostí, a tím ulevuje pokožce i tkáni. Hlavně větší a těžší prsa potřebují optimální podporu - košíčky by měly dokonale prsa obepnout, pruh látky pod prsy nesmí tlačit, postranní a zádové díly mají být široké. Ideální ramínka jsou vyztužená a široká na dva prsty. Jen tak vás nebude nic tlačit a vy se budete cítit pohodlně.

  • SEXY „DÉČKA“: Zpevňujte a masírujte!

    Dokonalý dekolt vždy a všude!
    Autor: Shutterstock.com
    Velká prsa - silná záda

    Pevná záda udržují rovnováhu, a tu s velkými prsy potřebujete nejvíc. Proto je pro vás ideální plavání, ale vyzkoušet můžete i jiné cvičení. Sedněte si na židli, do rukou vezměte kilové činky nebo láhve s vodou. Hluboce se předkloňte s nataženými zády, ruce rozpažte, lopatky se snažte dát co nejvíc k sobě. Počítejte do deseti a ruce spusťte. Udělejte tři série po 15 cvicích.

    Kráse prsou pomáhá masáž sprchou.
    Autor: profimedia.cz
    Zpevňujte pokožku
    Denní péče o větší prsa by měla obsahovat výtažky z hnědých mořských řas - elastin a fibrilin. Ty regenerují přetížené tkáně a předcházejí tvorbě strií. Proti ochabování pokožky zabojujte maskou z mořských řas, kterou si můžete dopřávat jednou týdně. Čtyři lžíce prášku z řas (koupíte ho v bioprodejnách) zalejte teplou vodou a směs naneste na prsa a dekolt. Po půlhodině smyjte studenou vodu.

    „Krémovat“ nestačí
    Účinek všech produktů na prsa zvýší speciální masáž - pravou rukou masírujte levý prs (a naopak) malými krouživými pohyby, vynechte oblast bradavek. Postupujte od spodní části směrem nahoru přes dekolt až ke krku.

    Už žádné vrásky
    Vznikají v noci, když spíte na boku. Pokožka mezi prsy se nakrčí a nevzhledné rýhy jsou na světě. Pokud neumíte spát jinak, dejte si mezi prsa smotaný hedvábný šál, který jim poskytne oporu.

Autor: vin, NČPŽ
Klíčová slova:  prsa, krása
Diskuse ke článku
.