Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Šílené! Zázračný výrobek vás zbaví vrásek a zřejmě i partnera

Fotografie
15. července 2013 | 10:00

Miliony mužů i žen touží po mladistvé tváři bez vrásek. Tenhle nový japonský výrobek má potenciál trumfnout i ty nejšílenější kosmetické metody. Takže zapomeňte na plastiky a začněte mládnout s gumovými rty.

Japonští designéři znají řešení na všechno. Pokud toužíte po mladší pleti bez vrásek a bojíte se invazivních kosmetických zákroků, jejich nový výrobek s názvem Face Slimmer je určen právě pro vás.

Dokáže totiž udržet perfektní vzhled i bez skalpelu. Jak jednoduché! Umělé rty z gumy seženete za "pouhých" 46 eur, v přepočtu necelých 1 300 korun. Jsou jednoduchým řešením věčného problému s povadlou a nezdravě vyhlížející pletí. Stačí je nasadit na ústa a cvičit tři minuty denně.

Nezapomeňte na hlasité zvuky!

Pro lepší výsledek byste při napínání obličejových svalů měli vyslovovat různé samohlásky, a to poctivě nahlas, nejlépe opakovaně. Cvičit můžete kdekoliv - ve vaně či před zrcadlem.

1802396:gallery:true:trueNeuvěřitelná vychytávka spolehlivě rozhýbe dokonce 12 mimických svalů. Výrobci slibují, že používáním gumových rtů zpomalíte i proces vzniku očních vrásek. Výsledkem pravidelného cvičení je mladší a zářící pleť. No nekupte to!

Jedno je ale jisté. Jestli vás s tímhle v puse uvidí partner, vezme zřejmě rychle do zaječích.

Bizární pomůcky jako z hororu

1802386:gallery:true:trueNení to poprvé, co Japonci přišli s podobným výmyslem. Pro hezčí pleť a mladší obličej doporučují i různé gumové masky nebo výrobky pro cvičení jazykem. To funguje podobně jako gumové rty. Opakovaným vkládáním jazyka do výrobku s příchutí grapefruitu můžete bojovat proti vpáčených lícím.

1802377:gallery:true:trueV obličejové masce sice budete vypadat jako hrdinka ze sci-fi filmu nebo bojovný nindža, designéři však i zde slibují vynikající výsledky. Výrobek působí jako obličejová sauna, která zahřívá pleť a podporuje cirkulaci krve. Zatímco vy se poctivě potíte, vaše tvář získává mladistvý vzhled, který vám budou závidět i svěží dvacítky.

Nevěříte Face Slimmeru? Spolehněte se na ultrazvuk!

Autor: lesk.sk, lena