Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Víte, co teď frčí? Retro! Podívejte se na VIDEO proměny ve stylu 30.let.

Vyzkoušejte líčení v retro stylu!
10. července 2013 | 00:01
Prezentace klienta |

Vždycky jste byly obdivovatelky retro stylu a na ženách ve stylu 30.let jste mohly oči nechat? Podívejte se na video, kde se pomocí dobrých tipů a triků na líčení, které jste předtím nejspíš neznaly, můžete stát jednou z nich.

Vizážistka Marika Janečková vyzkoušela líčení ve stylu 30.let na tmavovlasé modelce. Jak se ji podařilo proměnit, můžete posoudit samy.

Podívejte se na video!

Dozvíte se, jak se nalíčit krok po kroku. Začnete správným nanesením pudru, abyste make-up zafixovaly, pokračovat budete v líčení očí. Věděly jste, že matné stíny byly pro dobu 30,let typické? A co rty? No jasně, krásně plné tmavé a rudé! Chcete si je zafixovat co nejdéle?

Jaké výrobky jsou při tomto líčení používány naleznete zde:

Pretox Pout pro zvětšení objemu rtů

Autor: MedaPrex

Absolutní novinka pro zvětšení objemu rtů a pro jejich správnou hydrataci. Pokud chcete zvětšit své rty bez injekční aplikace, jste na správném místě. Pretox Pout obsahuje vyvážené složení, které výborně účinkují na zvětšení rtů a navýšení plnosti rtů.

Naše cena: 820 Kč

Renokin Lash Lash na prodloužení řas


Renokin je známý vysokou účiností v oblasti růstu vlasů a nyní se stává také specialistou na husté a dlouhé řasy. Lash Lash používá velmi vyspělou technologii nanokapslí a biomimetických peptidů. Sérum se aplikuje pomocí štětečku. Efekt je vidět již za 4 týdny.NOVÉ BALENÍ 5ml.

Naše cena: 1 029 Kč

SAL 29 Perfect lips pro účinnou hydrataci rtů

Autor: MedaPrex

Pro krásnější rty. Dermokosmetická modelace rtů. Do nedávné doby jste mohli zlepšit vzhled svých rtů pouze dvěma základními způsoby, buď dekorativní kosmetikou nebo pomocí plastické chirurgie. Díky novým technologiím a výzkumu histologie struktury rtů můžete však nyní využít neinvazivní metody dermokosmetické modelace rtů, na základě které docílíte zvětšení rtů, zlepšení jejich hydratace a redukci povrchových vrásek.

Naše cena: 399 Kč

Všechny produkty, které jsou zmíněné ve videu, můžete koupit na Eshopu www.medaprex.cz

Autor: MedaPrex