Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Trendy obočí podle hvězd? Pořádný Brežněv!

Většina celebrit má pořádného Brežněva. Najdou se ale i takové, které si jej holí a malují!
2. července 2013 | 13:00

Obočí velkým způsobem ovlivňuje výraz našeho obličeje a hlavně my ženy, bychom se o něj měly starat. V podstatě o jeho tvaru rozhodujete vy sama. Můžete si dojít na vosk, nebo ke kosmetičce. Některé hvězdy si tím ale hlavu moc nelámou. Podívejte se na ně!

Pamatuji se, že jsem na střední škole měla profesorku na fyziku. Už ani nevím, jak se jmenovala, ale dodnes nezapomenu, jaké měla obočí. Všichni se jí báli, protože byla přísná. A všichni se jí báli hned od první chvíle, co ji uviděli.

Jak jsme to poznali? Nosila totiž úplně vyholené obočí, které si většinou namalovala podle nálady. Většinu času bylo tvrdě zakřivené, jako by se neustále zlobila! Podívejte se, jak svou "chloubu" nosí celebrity. Co je lepší? Huňaté obočí, nebo oholit a domalovat?

Demi Lovato (20)
Demi Lovato
Autor: Profimedia.cz

Mladá a velmi úspěšná zpěvačka rozhodně není od přírody platinová blondýna. Když si obarvené vlasy stáhne do drdolu, tmavé odrosty bijí do očí. Korunu tomu nasadili její vizážisté, kteří jí obočí téměř "vytetovali" a cirkusácký vzhled ještě ke všemu podpořili rudou rtěnkou a podivnou bundičkou. Takhle prosím ne, Demi!

Cara Delevingne (20)
Cara Delevingne
Autor: Profimedia.cz

Modelka je svým obočím proslulá. Vůbec nic si ze své huňaté chlouby totiž nedělá a hrdě ji všude ukazuje. Možná vlastně i proto je v současnosti jednou z nejžádanějších modelek vůbec. My si ale myslíme, že drobný zásah pinzetou by neuškodil.

Linsday Lohan (27)
Linsday Lohan
Autor: Profimedia.cz

Skandály proslulá zrzka se posledních pár let s ničím nepáře. A to dokonce ani se svým vzhledem. Obočí je stejně jako u Cary příliš tmavé a celkový dojem kazí jeho přílišné vytrhání mezi očima. Všimli jste si, jak je daleko od sebe?

Britney Spears (31)

Britney Spears
Autor: Profimedia.cz

Jednou je nahoře, podruhé dole. Na rozdíl od svých kolegyň má své oblouky nevýrazné a zanedbané. Nedodržuje žádnou linii a v horní části nebezpečně přerůstá. Co s tím? Návštěva kosmetiky nutná. Také by výrazně pomohlo, kdyby si Britney obočí jemně zvýrazňovala.

Fergie (38)

Fergie
Autor: Profimedia.cz

Obočí členky Black Eyed Peas je nepřirozeně tenké a extrémně vykreslené oblouky vzbuzují dojem, že se zpěvačka neustále něčemu diví. Co radíme? Nechat si ho dorůst v dolní linii a vytrhat ho seshora.

Salma Hayek (46)
Salma Hayek
Autor: Profimedia.cz

Herečka je velmi výrazně tmavý typ, ale s hustotou svého obočí trochu bojuje. Na začátku se jí splašilo a roste si na všechny strany. Také jeho tvar není moc přirozený. Je příliš tlusté na začátku a až moc tenké na konci!

Natalie Portman (32)
Natalie Portman
Autor: Profimedia.cz

Izraelská kráska s olivovou pletí má místo obočí prakticky dvě totožné čárky. Nevypadá to úplně špatně, ale když jsou oblouky na obou koncích stejně tlusté, nevypadá to příliš lichotivě.

Beth Ditto (32)
Beth Ditto
Autor: Profimedia.cz

Kontroverzní baculka se s tím nepáře vůbec. Libuje si ve výrazném makeupu, proto si obočí pravidelně holí! Některé ženy si ho v tomto případě dotetují, Beth si ho ale s oblibou maluje. Na veřejnosti se ale párkrát už objevila nenamalovaná - bez obočí! Čeho je moc, toho je příliš! Ale alespoň nevypadá přísně...

Autor: ema