Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Letní líčení podle hvězd: Nejen na večírek!

26. června 2013 | 17:30

Vyrážíte na party, na festival nebo třeba jen na večeři do města? Inspirujte se letními trendy, jak je nosí celebrity. Je libo neonové rty Nicki Minaj, nebo naopak přirozený vzhled Emmy Watson?

Tváře jako jablíčka

podle Emmy Watson

Třiadvacetiletá herečka je naší favoritkou nejen díky smyslu pro módu, ale i díky uhlazeným účesům a za všech okolností bezchybnému líčení. Jestli si stejně jako Emma potrpíte na tmavší rtěnky, dejte pozor, ať nepůsobíte pobledle.

Jak na to: Přirozený vzhled vám dodá tvářenka: smíchejte třeba dva růžové odstíny z paletky Blush Subtil, odstín Rose Flush, od Lancôme. Usmějte se od ucha k uchu, šikmým štětcem tvářenku naneste na vystouplá místa a nakonec ji rozetřete klasickým kulatým štětcem na pudr.

Emma Watson
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Třpytivě kouřové oči

podle Karolíny Kurkové

Jedna z nejúspěšnějších modelek současnosti na červeném koberci snad i přespává. Její make-up o tom ale nic nevypovídá; je vždy perfektně dotažený a sladěný s oblečením i účesem. Karolína (29) miluje kouřové líčení - nejen černé, ale třeba i metalické.

Jak na to: Trendy kombinace stříbrné a černé barvy oči krásně zdůrazní a rozzáří. Celé víčko nejprve vystínujte světle a tmavě šedou kajalovou tužkou, pak přetřete voděodolným krémovým stínem od Yves Rocher v odstínu Bleu Frais. Horní i dolní víčko orámujte černou linkou a vše zakončete objemovou řasenkou.

Karolína Kurková
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Rty z cukrárny

podle Nicki Minaj

Populární rapperka ví, co má dělat, aby ji nikdo nepřehlédl. Její outfity jsou dramatické, její účesy šílené a její make-up hraje všemi barvami. Toužíte-li zazářit na večírku, berte třicetiletou Nicki jen jako inspiraci. Barvy bonbónů jsou in, vzhled plastové panenky ne.

Jak na to: Image lvice salónů dosáhnete díky rtěnce Nicki 2 z kolekce Viva Glam, kterou sama zpěvačka vytvořila ve spolupráci se značkou MAC. Perfektně kryje, takže budou stačit dvě vrstvy. Další líčení by mělo být umírněné: budou stačit černé linky a kvalitní řasenka. Umělé řasy? Jen pro speciální příležitost.

Nicki Minaj
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Chcete mít dokonalou pleť? Vyzkoušejte moderní kosmetické pomůcky!

Autor: Marie Barvínková