Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Toužíte po sexy vlasech? Odhalte triky modelek Victoria's Secret

Co se skrývá za andělskými kadeřemi Rosie, Candice, Alessandry a dalších?
4. června 2013 | 11:00

Dlouhá, lesklá, nadýchaná - taková musí být hříva každého "andílka" značky Victoria's Secret. A po takové touží i většina z nás smrtelnic. Americký magazín Allure zjišťoval přímo od kadeřníků, co se skrývá za nádhernými loknami modelek. Tohle jsou jejich fígle!

1. Hlavní je přirozenost

"Nechceme, aby naše modelky vypadaly jako panenky," vysvětluje kadeřník Orlando Pita. "Jde o to, aby jejich vlasy působily sexy, ale uvěřitelně." Takže zapomeňte na platinovou blond a útoky žehličkou!

2. Začněte kondicionérem

"Aby byl účes krásně nadýchaný, nesmí v něm zůstat zbytky produktů," říká kadeřník Nathaniel Hawkins. "Kondicionér je nutnost, ale má sklon vlasy zatěžovat. Proto je dobré ho použít jako první, opláchnout a pak vymýt šamponem."

3. Nebojte se pěny
Úžasnou hřívou se chlubí i Miranda Kerr.
Autor: profimedia.cz

"Poté, co vlasy jemně osušíte ručníkem, nastříkejte do nich trochu laku," radí kadeřnice Rebekah Forecast. "Pak přidejte pěnové tužidlo - a nešetřete s ním! Do vlasů dlouhých po ramena rovnoměrně vpracujte klidně množství, které odpovídá menší mandarince."

4. Používejte kvalitní kartáč

Začněte už dnes! Ideální je kartáč s šetrnými přírodními štětinkami. Měl by být kulatý a velký - čím větší, tím lepší. Jen tak získají vaše vlasy přirozený objem od kořínků ke konečkům už při rozčesávání.

5. Vyfoukejte je do krásy

Svůdné kadeře vám zaručí pouze kvalitní foukaná. Nemusíte pro ni ale vyrážet do salonu! "Fén nastavte na nejvyšší sílu, předkloňte se a pročesávejte vlasy pomocí prstů. Přitom je svrchu fénujte," radí Forecast. Když jsou téměř suché, natáčejte je pomalu na kartáč a pohyb kopírujte fénem.

Autor: mab