Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nepřekonatelný ultrazvuk! Omladí, zredukuje vrásky a odstraní akné

22. května 2013 | 13:30
Prezentace klienta |

Zapomeňte na drahé procedury v kosmetických salonech! Účinně omladit pleť totiž teď můžete i v pohodlí doma. S ultrazvukovým přístrojem bude vaše pleť čistá, hebká a bez vrásek. Vyzkoušejte to!

Konečně je tu ultrazvukový přístroj na profesionální úrovni pro domácí použití. Ergonomicky skvěle řešená "vychytávka" je napájena přes síťový adaptér, čímž je, na rozdíl od podobných bateriových přístrojů, zajištěn vysoký výkon i konstantní množství impulzů (25 000 za vteřinu). Jeho použivání je velice snadné a bezpečné.

Ultrazvukový přístroj k čištění pleti ILWY Cleane je určen pro udržování hebké a hladké pleti, odstraňování přebytečného mazu z pórů pokožky - tím zabraňuje tvorbě akné a nenáviděných černých teček, a dále pro aktivaci kožních buněk a tím snížení tvorby obličejových vrásek. 

Čištění pleti ultrazvukem zajistí kompletní rozjasnění a regeneraci pleti, působí proti stárnutí, vyhlazuje vrásky...
Autor: Netmedik.cz
Na rozdíl od nejrůznějších kosmetických přípravků a krémů, které pleť čistí jen povrchově, dosáhnete díky tomuto technologicky vyspělému přístroji vyčištění pleti do hloubky. Přístroj, který má dva různé režimy - konstantní a pulzní, však není určen jen k čištění pleti. ILWY Cleane totiž působí až v kožní škáře, kde nejen že odstraňuje uložené nečistoty, ale především intenzivně regeneruje pokožku, která pak vypadá svěže a zdravě.

Ultrazvukový čistič ILWY Cleane provádí nejen důležitou a navíc příjemnou masáž pleti, ale navíc aktivuje buněčný metabolizmus a lokální krevní oběh. Buňky pak aktivněji přijímají živiny a vodu a tak je pleť stále hydratována a zachovává si mladistvý vzhled a je na pohled rozjasněná. Samozřejmostí je i peeling, který odstraní povrchové odumřelé buňky a pleť zregeneruje.

Kromě hloubkové regenerační terapie navíc používánímultrazvukového přístroje ILWY Cleane dosáhnete postupného odstraňování podkožního mazu, který ucpává póry pleti - tvoří tzv. černé tečky, které jsou jednou z největších příčin tvorby akné.

Čištění pleti ultrazvukem zajistí kompletní rozjasnění a regeneraci pleti, působí proti stárnutí, vyhlazuje vrásky...
Autor: Netmedik.cz