Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

VIP styl: Jarní trendy účesy krok po kroku

26. dubna 2013 | 07:00

Přišla na vás spolu s jarem potřeba změnit šatník, životní styl a hlavně účes? Není nutné tasit nůžky a zbavovat se bujné kštice. Stačí se inspirovat jarnímy trendy.

Přehlídková mola jasně dokazují, že nedbalá elegance a dívčí vzhled mají zelenou. Naopak stopku dostaly nepřirozené nalakované účesy. Letošní jarní trendy účesy se hodí do práce, na rande i do společnosti.

Culík

Absolutním hitem je „obyčejný“ culík nebo cop nad týlem s pěšinkou uprostřed nebo s velmi výraznou patkou. Praktický, rychlý a zároveň pořádně rafinovaný. Použijte originální gumičku a účes dostane jiný rozměr.

Drdoly

Pokud se řadíte mezi milovnice drdolů, radujte se. Uhlazené i rozcuchané drdoly jsou sexy a in. Ideální je tvořit drdol lehce nad týlem. Romantický nádech dodá účesu pastelová kytička.

Návod krok po kroku
Autor: Facebook.com

Falešný culík

Pokud se pyšníte dlouhými vlasy, je pro vás tento účes jako stvořený. Z obou stran oddělte pramen vlasů a spojte ho nad týlem. Můžete zaplétat různé copánky, ruličky a zdobit vlasovými šperky. Pro tento přirozený účes se hodí rovné i vlnité vlasy.

Hledáte inspiraci? Podívejte se do naší fotogalerie!



Copy, copánky...

Všechny druhy tlustých copů i tenkých copánků jsou právě v kurzu. Zapleťte, zamotejte, smotejte. Zkrátka si vyhrajte. Je pravda, že tyto účesy jsou časově náročnější, ale konečný efekt je k nezaplacení. I copánky doplňujte různými vlasovými doplňky, ale pozor na přeplácanost.

Návod krok po kroku
Autor: Facebook.com


Ozdoby do vlasů

Svůj účes dotáhnete k dokonalosti, když ho něčím ozdobíte. Frčí sponky a gumičky s kytičkami, mašlemi, ptáčky a kamínky. V kurzu jsou také čelenky s barevnými sklíčky, perlami a pyramidkami.
Tak vzhůru do toho, ať naše ulice zaplní krásné jarní účesy.

Návod krok po kroku
Autor: Facebook.com