Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Trendy sluneční brýle? Víme, které musíte mít!

23. dubna 2013 | 06:00

Sezóna odhazování svršků je tu. Kromě letních šatiček a dalšího páru bot nepodceňte ani doplňky. Díky novým slunečním brýlím si uvědomíte, že letní dny jsou doopravdy tady!

Vstupte do nich stylově a přizpůsobte se svému šatníku. Hledáte spíše klasiku, extravaganci nebo holdujte takzvaným "cat eye glasses"? Letní modely mají rozhodně co nabídnout. Pojďte se na ně s námi podívat.

Jako divá zvěř

Nadcházející sezóna přeje kočičím modelům, kterým podlehla například i známá popová zpěvačka Katy Perry. Ve výrazném modelu budete působit jako divoká kočka. Není se čeho bát! Jde akorát o zvyk. 

Kočičí oči, asos.com
Autor: Archiv firem

Pokud po takových brýlích toužíte, zavítejte do obchodního centra. Tento styl letos letí, proto je najdete téměř v každém obchodě!

Barvy, barvy, barvičky

Léto ale nebude jen o kočičích očích. Nosit se budou i hranatější modely, které vládnou sytými barvami. Stačí si jen vybrat tu svou oblíbenou.

Barevná smršť, Baťa 499 Kč
Autor: Archiv firem
Zvolíte černou klasiku nebo se na léto odvážete? Růžové, tyrkysové, zelené, žluté. Tmavá skla jim navíc dodají ten správný šmrnc. Schovejte se za obroučky ve výrazných barvách!

Jako Woody Allen
Woody Allen
Autor: profimedia.cz

Vyrazte do rozpálených ulic v modelu brýlí, které jsou nejbližší právě slavnému Woodymu.

Robustní plastové obroučky ve výrazných barvách a stylu alá Woody Allen se jen tak neokoukají a navíc, sluší téměř každému.

Out není tuto sezónu ani nesmrtelný superkulatý model, který skvěle padne a rozhodně zaujme!                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Dřevo, kamínky, výstřednosti

Originalita na první pohled. Dřevěné brýle? Proč ne?! Plastové obroučky imitující dřevo v různých barvách vám zajistí dostatek pozornosti i dokonalý rozhled.

Dřevěné, Komono 990 Kč
Autor: Archiv firem

Žádnou novinkou na trhu nejsou ani speciálně zdobené brýle, na kterých jsou nalepeny perly, třpytky, kamínky a další. Chcete zaujmout? Nasaďte si brýle, které jsou z poloviny pozlacené! Buďte hvězda!

Náš tip: Obal s nápadem               

Ať už si na léto pořídíte jakýkoliv model, nezapomeňte na praktická pouzdra. Vypadají stylově, vejdou se do každé kabelky a brýle vám dokonale ochrání.

Vtipné pouzdro na brýle, New Yorker 199 Kč
Autor: Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková