Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Svěží jarní líčení: Barvy, kam se podíváš!

9. dubna 2013 | 11:00

Je váš šatník už připravený na první opravdu jarní dny? A co vaše kosmetická taštička? Připravili jsme pro vás ty nejžhavější barevné kombinace pro nadcházející sezónu. Je jen na vás, který styl si vyberete!

Sytě růžová + oranžová

Trend ombré - jemného barevného přechodu - letos nevládne jen vlasům a nehtům, ale i líčení tváře. Nebojte se ho nosit na rtech třeba v nepřehlédnutelném mixu fuchsiové a oranžové.

Hrajte si s texturami: zkuste smíchat rtěnku s lakem na rty nebo fix s leskem. A jestli máte slabost pro módní i kosmetické úlety, klidně si namalujte horní ret jednou barvou a dolní ret druhou.

...
Autor: archiv firmy, Shutterstock

Zlatá + meruňková

Tahle zářivá jarní kombinace bude slušet hlavně teplým barevným typům. Zlaté stíny nebo pigment na víčkách a meruňková tvářenka či rtěnka budou tvořit perfektní doplňky třeba k party outfitu.

...
Autor: Shutterstock

Modrá + pastelově růžová

Velmi aktuální trend je vhodný apíš pro studené typy a báječně doladí třeba model ve stylu 60. let. Blankytné grafické linky přilákají pozornost k očím; na rty proto bude stačit jemná růžová rtěnka, tužka nebo fix.

...
Autor: Shutterstock

Černá + červená

Tuhle hollywoodskou klasiku letos vizážisté na týdnech módy vrátili na výsluní. Klíčem k jejímu provedení je porcelánová pleť, bezchybné černé linky a matná, sytě rudá rtěnka.

...
Autor: Shutterstock

Autor: Marie Barvínková