Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Katastrofy na hlavě: Nejšílenější hvězdné účesy!

4. dubna 2013 | 11:30

Slavní nás často fascinují a inspirují, ale řekněme si to na rovinu: i oni mají své dny. A jejich vlasy také... Tohle jsou účesy, kvůli kterým si některé celebrity za vzor brát rozhodně nechceme!

Mírně řečeno podivné nápady některých hvězdných kadeřníků, úlety z dob našich babiček i kreace, které by se lépe vyjímaly ve sci-fi filmech. To všechno vídáme na fotografiích z červeného koberce a ze soukromí celebrit.

My jsme vybrali čtyři typické kategorie vlasových trapasů:

1. kategorie: Mašle

Vypadat jako zabalený dárek s natupírovanou mašlí na hlavě je podle všeho populární. Trend inspirovaný Japonskem se na běžný den v práci moc nehodí, ale na party udělá dojem - to se musí zpěvačkám Lady Gaga a Tallie Storm nechat.

...
Autor: profimedia.cz

2. kategorie: Divnobarvy

Bláznivé barvy na vlasy můžou vypadat skvěle - ale taky nemusí. Příkladem toho druhého jsou třeba Kelly Osbourne s šedinami, modrá Avatarka Katy Perry nebo Pink a její "pink" odrosty.

...
Autor: profimedia.cz

3. kategorie: Prostě úlet

I krásky jako Christina Aguilera nebo Rihanna občas zešílí a nechají si na hlavě vytvořit rituální účes domorodých kanibalů (Christina) nebo suvenýr z výletu do 80. let (Rihanna).

...
Autor: profimedia.cz

4. kategorie: David Beckham

Ano, slavný fotbalista má svou vlastní kategorii. Dnes sice on i jeho manželka Posh patří k nejstylovějším lidem planety, na Davidovy metrosexuální úlety z počátku milénia ale nikdy nezapomeneme.

...
Autor: profimedia.cz

Autor: mab