Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Vidíme rudě! Exkluzivní tipy od hollywoodských zrzek

6. února 2013 | 14:10

Vlasy à la liška Bystrouška jsou vzácné, ale o to krásnější. Co všechno může vaše rezavé vlasy poškodit? Jak je chránit? A jaké líčení pro vás bude nejlepší? Posbírali jsme tipy hollywoodských hvězd.

Přiznejte barvu

jako Emma Stone

Zrzky mají tu výhodu, že jejich vlasy nikdy nešediví. Postupně zesvětlají na blond odstín a ten se zase časem změní v bílý.

Jestli máte pocit, že vaše lokny blednou, nemusíte ale hned sahat po barvě. Vyzkoušejte raději přeliv nebo jemně barvící šampon určený speciálně pro rezavé vlasy.

Ať už je vaše "zrz" přírodní nebo ne, pořiďte si také přípravky, které mají za úkol oživit barvu a přidat lesk.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Dělejte vlasům radost

jako Marcia Cross

Ryšavé kadeře bývají častěji hrubé a vysušené. Řešení je jednoduché: vyživujte a hydratujte. To znamená jíst ovoce a zeleninu, pít hodně vody, ale také používat ty správné produkty.

Zkuste třeba našeho favorita - kondicionér Happy Happy Joy Joy od Lush, který obsahuje extrakty z pomerančových květů, růžového dřeva a grapefruitu. To znamená, že je vitaminy nabitý k prasknutí...

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Chraňte se celý rok

jako Julianne Moore

Majitelky rezavých vlasů mají většinou velmi světlou a jemnou pleť. Ta se musí dobře chránit za každého počasí - a to včetně pokožky hlavy! V zimě nezapomeňte na čepici a v létě na přípravky s SPF. Investujte do kvalitních ochranných produktů, vyplatí se to.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Stínujte trochu jinak

jako Christina Hendricks

Klasické kouřové líčení sluší i zrzkám, ale raději než po černo-šedé paletě sáhněte po čokoládové. Odstíny hnědé hezky prozáří porcelánovou pleť a zároveň ladí s vlasy v barvě spadaného listí. Nejen na podzim!

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Autor: mab