Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Inspirace pro brunetky: Jak na krásné vlasy ve VIP stylu?

30. ledna 2013 | 10:00

Nejen k blondýnkám, ale také k brunetkám se vztahuje spousta mýtů. A to i kosmetických. My jsme se rozhodli je konečně vyvrátit. Na pomoc jsme si vzali hollywoodské hvězdy a jejich oblíbené produkty...

Mýtus: "Tmavé vlasy postrádají jemnost."

Kdo ho boří: Angelina Jolie

Zkuste to také: Říká se, že tmavé vlasy jsou sice pevné, ale hrubé. My říkáme: vše je otázkou péče! Hustou, ale zároveň jemnou a uhlazenou hřívu, jako má Angelina, můžete mít i vy.

Jádro pudla je v tom, že vlasy nesmí být vysušené. Hrubou a na omak nepříjemnou strukturu zjemníte přípravky s obsahem oleje.

Spoléháte stejně jako Angelina na přírodní kosmetiku? Zkuste třeba balzám s olejem z granátového jablka. Ten vlasy vyživuje, ale nemastí.

...
Autor: ČTK, archiv firmy

Mýtus: "Melíry jsou přežitek."

Kdo ho boří: Eva Mendes

Zkuste to také: Není melír jako melír. Nehezké žluté prameny, které mají účes rozzářit, ale působí jako pěst na oko? Ty se už opravdu nenosí. Vlastně věříme, že se nenosily nikdy.

Pro sexy moderní melír si zajděte ke kadeřnici. Řekněte si o tón v tónu, jaký miluje nádherná Eva Mendes, nebo o americký melír, jestli toužíte po zesvětlení ve stylu Jennifer Aniston. Doma pak nezapomeňte na speciální péči pro barvené vlasy.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Mýtus: "Brunetky mají častěji lupy."

Kdo ho boří: Salma Hayek

Zkuste to také: S barvou vlasů nemají lupy co dělat. Jediná nevýhoda brunetek je, že v tmavých pramenech kousky odumřelé kůže více vyniknou. V boji s nimi jsme na tom ale všichni stejně.

Dokonce i celebrity: například mexická kráska Salma Hayek přiznala, že ji problém lupů dlouho trápil. Dnes přísahá na kultovní šampon a kondicionér od Head & Shoulders.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Mýtus: "Tmavé vlasy jsou nezkrotné."

Kdo ho boří: Penelope Cruz

Zkuste to také: Tenhle mýtus má k pravdě blíž - zeptejte se kterékoli jižanky, Arabky nebo Afričanky. Každá hříva se však dá zkrotit, a to i bez biče a rákosky. Stačí správné produkty.

Jestli toužíte po uhlazeném a lesklém účesu, inspirujte se Penelope Cruz. Krásná Španělka miluje drdoly ve všech provedeních. A její tajemství? Kvalitní kulma a velmi silně tužící lak na vlasy.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Autor: mab