Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pomozte, potěšte a vyhrávejte s AVONEM!

4. března 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Zapojte se s námi do projektu Z lásky k Vám. Můžete tak pomoci dobré věci, potěšit své blízké a hrát o atraktivní ceny!

První polibek z lásky, pusa na tvář od nejlepší kamarádky, políbení na čelo od milované babičky.. To vše jsou krásné vzpomínky, které v nás zůstanou na celý život. Dávají radost a přináší úsměv na tvář. Z lásky k Vám nyní AVON přináší celou řadu aktivit, díky kterým můžete polibkem říct svým blízkým vše, co vám leží na srdci, podpořit dobrou věc a navíc vyhrát zajímavé ceny. Vše vyvrcholí 8. března, kdy se s AVONem můžete potkat po celé České republice a jako odměnu získat kosmetický dárek. Přidejte se k nám i Vy – pomozte, potěšte, vyhrávejte!

Chcete svým blízkým poslat virtuální polibek a potěšit je milou zprávou? Stačí navštívit www.zlaskykvam.cz, vybrat polibek v barvách nové rtěnky Perfect Kiss provoněný smyslným parfémem Sensuelle a připojit vzkaz. Když si navíc správně tipnete, můžete vyhrát jednu z atraktivních cen jako relaxační wellness pobyty nebo kosmetické balíčky od AVONu.

S každým vaším odeslaným polibkem se bude zvětšovat srdce AVONu. Pokud společně odešleme 100.000 polibků, zajistíme tím financování provozu bezplatné linky proti rakovině prsu 800 180 880, která pomáhá ženám v těžkých životních situacích. Pomozte naplnit srdce pro dobrou věc!

Od konce ledna máte navíc možnost soutěžit o zajímavé ceny i na mnoha místech po celé České republice. Akce vyvrcholí 8. března, kdy na téměř 50 místech bude AVON společně s vámi oslavovat Mezinárodní den žen. Dozvíte se informace o aktuálních trendech v líčení a jako odměnu pro vás máme připaveny kosmetické dárky. Přijďte se bavit a vstoupit s námi do světa krásy AVONu!

Více informací naleznete na www.zlaskykvam.cz