Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kosmetická inspirace: Barevné laky na nehty jsou nutnost!

24. ledna 2013 | 07:00

Trendy na rok 2013 nejsou jenom o módě. Nosit se budou i laky na nehty v aktuálních módních barvách. A tento rok je dovoleno vše: Od tmavých drápků, až po romanticky pastelové barvy!

Ale stejně jako móda, tak i dekorativní kosmetika má určitá pravidla. Když si budete lakovat nehty, musíte dodržet pár základních pravidel.

Hravé Rimmel laky jsou ideální na party! 69 Kč
Autor: Archiv firem

Odvděčte se

Ruce nám neúnavně slouží 365 dní v roce. Aniž si to možná uvědomujete poutají na sebe velkou pozornost. Pokud jsou hebké, vláčné a upravené jsou naší nejlepší vizitkou. 

Zejména při podání rukou si všímáme těch nejmenších detailů, jakými jsou právě nehty.

Jak na pěstěné ruce?

Špatně nalakované nehty či dokonce oprýskaný lak mohou působit až odpudivě. Jak tedy získat výstavní drápky na opravdu dlouho?

Základem jsou precizní lakovací práce, skládající ze tří po sobě jdoucích kroků. A my pro vás máme 3 krokový manuál na precizní lakovací práce!

I lahvička laku musí být stylová! Gabriella Salvete, 79 Kč
Autor: Archiv firem
1. KROK - podlak
Nejprve naneste na nehet zpevňující lak s kalciem, který vyhlazuje, zpevňuje a hydratuje nehty. Nabídnete jim tak potřebnou výživu a ochráníte je před vysušováním. Po aplikaci několik minut počkejte, než podlak zaschne.

2. KROK - barevný lak
Poté naneste barevný extrémně krycí lak na nehty, který dodá nehtům krásný pěstěný vzhled. Podle vlastností laku naneste buď jednu, nebo dvě vrstvy.

3. KROK - nadlak
Nakonec použijte nadlak (klidně můžete přelakovat i podkladovým, bezbarvým lakem), který vytvoří lesklý ochranný film a chrání barvu laku před vyblednutím. Aplikujte ho na zaschlý barevný lak a několik minut počkejte. Můžete ho použít i na nenalakované nehty!
Červená řady luxusních laků Estée Lauder, 620 Kč
Autor: Archiv firem

Autor: ema