Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Odhalte tajemství řasenky: Pět triků pro ještě krásnější pohled!

17. ledna 2013 | 07:00

Zdá se vám, že o líčení řas víte vše, ale nějak to pořád není ono? Posbírali jsme tipy od profesionálních vizážistů, díky kterým budou vaše řasy ještě o chlup hezčí. A váš pohled ještě intenzivnější.

Trik č.1: Buďte nekompromisní

Spousta řasenek se dnes chlubí tím, že umí všechno najednou: prodloužit, natočit, zvětšit objem, prostě udělat z vás mrkací panenku.

Ve skutečnosti se ale různé ingredience navzájem potlačují a výsledek je nemastný neslaný. Raději si kupte více produktů s různými superschopnostmi.

Náš tip: Pro lepší efekt klidně použijte různé typy zároveň.

Trik č. 2: Co je dole, to se počítá

Vynechávat dolní řasy by byla věčná škoda! Jen buďte opatrní a při nanášení si raději opřete ruku o stůl. Aby se řasy neslepily ani nevypadaly jako pavoučí nožičky, použijte raději oddělující řasenku s menším kartáčkem.

Oddělující a tvarující řasenka Volume Glamour Max Definition, Bourjois, www.asos.com, 340 Kč.
Autor: archiv firmy

Trik č. 3: Voděodolnou jen do vody

Pokud nepracujete jako trenérka plavání, voděodolnou řasenku každý den raději nenoste. Schovejte si ji na speciální příležitosti, jako jsou svatby a sledování dojáků. Její těžké, mastné složení totiž řasy zatěžuje a při odstraňování se zase snadno polámou.

Trik č. 4: Vyhněte se žmolkům

Co dělat, aby řasy nebyly slepené a netvořily se na nich žmolky? Nepotřebujete zázrak, stačí běžné produkty z drogerie. Před použitím jemně očistěte kartáček řasenky papírovým kapesníkem a po nanesení řasy oddělte vatovou tyčinkou.

Kleštičky na řasy, Topshop, www.topshop.com, cca. 150 Kč.
Autor: archiv firmy

Trik č. 5: Překonejte fobii z kleštiček

Řasenka bude mnohem lépe vypadat na řasách, které jste předtím natočili kleštičkami. Nebojte se jich - není to mučicí nástroj!

Abyste oči krásně otevřeli, několikrát za sebou stiskněte horní řasy. Držte vždy několik vteřin.

Náš tip: Vyzkoušejte i vyhřívanou kulmičku na řasy, která má dlouhodobější efekt.

Autor: mab