Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zářivá jako hvězda: VIP triky pro svěží pleť!

6. ledna 2013 | 11:00

Trendy mluví jasně: pleť má být zářivá, rozjasněná a svěží. Že je vaše pleť unavená a o svěžesti se jí může jenom zdát? Vyzkoušejte osvědčené triky přímo z Hollywoodu!

Projasněná

podle Michelle Williams

Přirozeně krásná herečka nosí minimum make-upu. Aby dosáhla více sjednoceného, ale ne příliš matného vzhledu, používá rozjasňující sérum.

Jak na to? Vyberte si sérum s obsahem vitaminu C, který umí s pletí zázraky. Některá séra fungují i jako podklad na způsob BB krému. Pro lehké denní líčení pak stačí už jen řasenka a lesk na rty!

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Bezchybná

podle Bar Refaeli

Trik na dokonalou pleť, jakou má izraelská modelka, zní: Neodbývejte péči! Nedokonalostí a nečistot se zbavíte jedině důkladným odličováním a čištěním.

Jak na to? Do své ranní i večerní rutiny zařadte kvalitní hloubkově čisticí gel. Nebojte se ani přírodního peelingu - čím sušší máte pleť, tím jemnější by měla být jeho struktura.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Bronzová

podle Jennifer Aniston

Její opálení působí přirozeně, ale tajemstvím Jen jsou kvalitní samoopalovací přípravky. Díky nim její pleť září stejně jako její úsměv!

Jak na to? Základem úspěchu je opatrné zacházení i nanášení. Stačí jen tenká vrstvička, kterou rovnoměrně vetřete do vyčištěné pleti. Nezapomeňte ani na oblast krku a dekoltu!

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Přirozená

podle Charlize Theron

Máte stejně jako Charlize velmi světlou pleť, která se špatně opaluje? Zdravou barvu jí dodáte dobře zvoleným bronzerem.

Jak na to? Sáhněte po sypkém nebo krémovém bronzeru, který obsahuje rozjasňující částečky - vypadají lépe než třpytky! Vyšpulte rty a bronzer naneste pod lícní kosti. Dobře rozetřete.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Autor: mab