Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Naordinujte detox své kosmetické taštičce!

Je na čase udělat si pořádek v kosmetice!
14. ledna 2013 | 12:00

Na Nový Rok začínáme hubnout a dáváme si různá předsevzetí, ale na ty nejvíce důležité věci zapomínáme. Už jste například po myslely na to, ze do pořádku byste mely dat i svoji zkrášlovací výbavičku?


Jestliže je vaše kosmetická taktická těžší než vaše Kabelka, je asi něco špatně. Pokud hledáte tužku na oči déle, jak pět minut, je doopravdy čas na zkrášlovací detox!

Jak na to? Jak se vyrovnat s opatlanými lesky na rty, rozpraskanými stíny na oči a páchnoucí mi rtěnkami? A co ve vašem beauty boxu nesmí chybět? Poradíte vám!

Je na čase udělat si pořádek v kosmetice!
Autor: Shutterstock.com


1) Rtěnka & lesk na rty

Pokud začíná jeden, nebo druhy produkt procházet, poznáte to podle nepříjemného, žluklého zápachu. Některé rtěnka ale mohou v klidu vydržet i dvacet let! A jak na to? Vyvarujte je vysokým teplotám a vlhku.

2) Řasenka

Pokud si za milujete jeden typ řasenky, zůstaňte mu věrná! Bohužel je to ale produkt, který mívá zpravidla opravdu velmi krátkou životnost. Poznáte znamení, ze byste si měla upřít novou? Je to opět podivná vůně, suchý kartáček a nebo opotřebování štětinky.
Je na čase udělat si pořádek v kosmetice!
Autor: Shutterstock.com


3) Make-up

Vyvarujte je slunci a nadměrnému používání. Jedině tak vám vydrží opravdu dlouhou dobu. Pokud totiž mate doopravdy ten správný typ, poznáte, ze jej nemusíte používat mnoho, protože i malá dávka vám skvěle poslouží!

Náš tip: Nenechávejte si v kosmetické taštičce oranžovou rtěnku, jen proto, ze je to módní! Pokud se s ni nemalujete, není pro ni žádné místo!

Autor: ema