Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tajemství krásy Charlize Theron? Hlavně přirozenost!

30. listopadu 2012 | 07:00

"Sázím především na přirozenost a na kvalitní produkty," říká hollywoodská kráska Charlize Theron (37), která nám prozradila své triky pro svěží vzhled. Inspirujte se!


1. Nebojte se nahoty

"Můj vizážista mě naučil používat tužky na oči v tzv. nahých odstínech. Vybarvěte vnitřky spodních víček tužkou v barvě pleti. Vaše oči se rozzáří a nebudou působit unaveně!"

2. Méně je více

"Nepřeháním to s čištěním pleti. Ráno si jen opláchnu obličej studenou vodou. Vždy ale používám opalovací krém s SPF 50. Pak stačí kapka make-upu, řasenka - a hotovo."

3. Vsaďte na kvalitu

"Nepoužívám těžké odličovací přípravky. Jen si umyju tvář kvalitním mýdlem na obličej. Vatovým polštářkem nanesu oční krém. Potrpím si na luxusní noční krémy, ale značky střídám, aby pleť nezačala být imunní vůči jejich účinkům."

4. Dejte vlasům pauzu

"Snažím se vlasy moc nefénovat. Jsou ale dny, kdy lítám z místa na místo a několikrát mi předělávají účes. Čas od času proto dopřeju svým vlasům týdenní dovolenou."

5. Dívejte se na divy

"Pokud jde o účesy do společnosti, inspirují mě klasické filmové hvězdy. Nejradši nosím vysoký a hodně objemný drdol ve stylu Catherine Deneuve."

Autor: mab