Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Luxusní péče o pleť jménem Dermaheal

6. listopadu 2012 | 10:56
Prezentace klienta |

Vyzkoušeli jste již mnoho kosmetických značek a stále ne a ne najít tu, která by měla vše, co potřebujete? Co takhle účinky prověřené klinickými studiemi, dlouholeté výzkumy účinných látek, vyspělé technologie, žádná parfemace a parabeny a široký výběr produktů pro péči o pleť v každém věku. Vyzkoušejte dermatologii značky Dermaheal. Je dost možné, že už nikdy nebudete chtít nic jiného.

 

Účinnost Dermaheal je klinicky ověřena

Odborníci, kteří pracují v korejských laboratořích značky Dermaheal se specializují na výzkum a výrobu biomimetických peptidů, růstových faktorů a kmenových buněk. Dermaheal navíc využívá technologii nanokapslí. Ta funguje na základě kapslí v nano rozměrech. Kapsle v sobě uzavřou účinné omlazující látky, proniknou hluboko do kůže, vyhledají buňku a látky uvolní. Tím je zaručena mnohonásobně větší účinnost než u běžné kosmetiky. Veškeré potřebné informace o značce Dermaheal můžete nalézt na Dermaheal.cz, kde si také každý může zkusit otestovat svou pokožku v zábavném testu mládí.

Autor: MedaPrex

Zdravá hydratace pro každého

Dermaheal Hydro Balance Fluid je přípravek s jedinečným hydratačním složením bohatým na antioxidanty a biomimetické peptidy. Pokožce dodává potřebnou vlhkost, zbavuje ji napětí, vyrovnává tón pleti a redukuje jemné suché vrásky. Lehký krém je speciálně vyvinutý pro suchou kůži nebo pokožku oslabenou působením špatného klimatu, znečištěného prostředí, stresu, únavy a dalších škodlivých faktorů. Den po dni bude pleť viditelně pevnější a zdravější. Hydro Balance Fluid je vhodný pro ženy i muže a všechny typy pleti. Získejte denně pro svou pleť optimální dávku vlhkosti, která zklidňuje pokožku, pomáhá obnovit její pevnost a snižuje známky stárnutí.

Autor: MedaPrex

Absolutní likvidátor vrásek po třicítce

Sérum Dermaheal Cosmeceutical je vhodný pro ženy a muže nad třicet let, kteří chtějí omladit svůj obličej a navrátit mu odpočatost a svěžest.

Toto sérum pokožku hydratuje, oživí a díky komplexu růstových faktorů výborně vyplní a vyhladí vrásky. Pleť bude revitalizovaná se sjednoceným tónem. Sérum i peptidy, které podporují vznik nových kožních buněk, produkují kolagen, elastin, či kyselinu hyaluronovou. Komplex těchto látek se zaměří na existující vrásky a vyplní je, zatím co pleť bude krásně hydratovaná a pružná. Sérum Dermaheal Cosmeceutical lze používat samostatně nebo v kombinaci s pleťovým a očním krémem stejné kosmetické řady.

Autor: MedaPrex

Zázraky se dějí – omlazení už za 2 týdny

Máte pouhé dva týdny do důležité události, při které prostě musíte vypadat skvěle?
Pak je 2 Week Miracle přesně to, co potřebujete. Představujeme dvoutýdenní unikátní omlazovacící kúru, která se skládá ze čtyř fází péče. Během dvou týdnů dokáže omladit pleť obličeje, sjednotit tón pokožky a vyhladit vrásky. Dvoutýdenní „zázrak“ se skládá ze čtyř výrobků: Zklidňující roztok, vyživující sérum, regenerační krém a oční krém. Všechny tyto přípravky obsahují komplex biomimetických peptidů, organické složky a čerstvé rostlinné výtažky. Aby byla účinnost ještě násobena, ani v tomto přípravku nechybí technologie nanokapslí, která zaručí, že se účinné látky dostanou hluboko do pokožky až k buňce a tím působí na správném místě.
Mimochodem, samostatný článek o této omlazovací kúře, jsme již zveřejnili zde.

Autor: MedaPrex

Další desítky zajímavých produktů naleznete na http://www.medaprex.cz.