Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Million dollar baby: 5 zlatých pravidel pro dokonalý vzhled

I vy můžete docílit luxusního vzhledu jako Paris Hilton.
28. srpna 2012 | 09:54

Dokonalá a okouzlující! Nemusíte být zrovna dědičkou impéria, abyste tak mohla vypadat. Musíte pouze jedno. Znát pět zlatých pravidel "bohatého" vzhledu.
 

1. Přesedlejte na slovíčko "aqua"

Dopřejte svým očím kousek azurového pobřeží. Vizážisté high-society totiž znají jen jeden cíl: všechny barvy, které nesou v názvu slova jako "pool", "aqua" nebo "laguna". Modrou barvu naneste na pohyblivé víčko, zbytek "drahé" pokožky zůstává v tzv. nahém looku.

2. Vystavte své nehty

V nehtových studiích v L. A., kam se chodí zkrášlovat například sestry Olsenovy, nanášejí dnes pouze dvě trendové barvy. Růžovou a fuchsiovou. Dohromady. Kopírujte je i vy a nezapomeňte, že milionové dívky nikdy nechodí s oloupaným lakem! Takže "topcoat" to jistí.

Se zdravíčky opatrně.
Autor: profimedia.cz
3. Počítejte pouze s tím transparentním

Vaše barva pleti by měla ladit s tzv. nahou (nude) rtěnkou. Velmi světlá pleť = béžová nebo velmi světlá růžová. Normální pleť = vyzkoušejte tóny růžového dřeva. Opálená pleť = jemná světlá hnědá nebo jemné tóny zlaté.

4. Vystínujte opálení

Zní to všelijak, ale v Americe se stalo trendem opálené tělo "na druhou". Naneste na pokožku těla samoopalovák a nechte ho působit celý den. Pak sáhněte po bronzovém pudru a štětcem přejeďte paže, břicho a stehna podél svalů. Výsledek? Dokonalá iluze štíhlého a trénovaného těla.

5. Napodobte asiatky

Bez perfektního lesku ve vlasech to nepůjde. Nejnovějším trendem u hvězdiček z druhého konce světa jsou kúry z rýžových proteinů. Starý trik Asiatek. Pro mimořádný lesk používejte při mytí vlasů slitou vodu z rýže. Předtím ji, samozřejmě, nechte vychladnout.

Autor: Eva/Linda Mišíková Grófová, Klena