Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

5 jednoduchých triků, jak být krásná i v létě

Užijte si léto jak se patří!
11. srpna 2012 | 13:00

Být tak trochu líní, brát věci s nadhledem a užívat si sluníčka. I o tom je léto. Vyzkoušejte proto naše jednoduché kosmetické triky, díky kterým budete šik i v parném počasí a navíc ušetříte čas.

1. Dejte si sprchu

Než skočíte do bazénu plného chemie, namočte si vlasy ve sprše. Ty tak nejprve nasají "čistou" vodu ze sprchy a voda škodlivých chemických látek v bazénu už je tak neohrozí.

Pokud jste odbarvená blondýnka, stáhněte si radši před koupáním v bazénu vlasy do culíku a vyčešte ho co nejvíce nahoru. Jinak se vám může stát, že díky chloru budete mít nazelenalý přeliv.

Zmrzlina v létě osvěží
Autor: profimedia.cz
2. Pořiďte si klobouk

Klobouky jsou in. Letní pokrývka hlavy oživí outfit, dodá šmrnc. Navíc ale ochrání vaše vlasy i tvář před škodlivými UV paprsky.

A pokud zrovna nefandíte kloboukům, zkuste třeba šátek uvázaný kolem hlavy nebo sportovní kšiltovku.

3. Zakupte inteligentní holící strojek

V období minimalistických bikin a kratičkých šortek jsou pečlivě oholené nohy i intimní partie nutností.

Chcete holením strávit co nejméně času? Zvažte nákup holicího strojku s integrovaným gelem, který vám pokožku zároveň hydratuje. Ušetříte čas i peníze.

Barevné nehty nosí spousta celebrit. Jejich největší milovnicí je ale Katy Perry!
Autor: Profimedia.cz, whitneyport.celebuzz.com
4. Vyzkoušejte samolepky

Upravené nehty jsou naší vizitkou. A v létě si můžeme dovolit být i trochu víc kreativní. Na dovolené či letní party můžeme zaujmout svými dokonalými nehty.

Nová manikúra ale může být časově náročná a drahá. Investujte proto místo ní do samolepek na nehty. Výběr je neuvěřitelný a aplikace snadná.

Pokud nejste modelka, či vizážistka, ke zkráčlení toho moc nepotřebujete.
Autor: profimedia.cz

5. Make-up bez práce a zdarma

Chystáte se na schůzku nebo prostě jen chcete vypadat skvěle? Nechte se zdarma nalíčit od odborníků. Využijte služeb konzultantů ve většině větších parfumerií.

Ti vám během několika minut vykouzlí na tváři dokonalý make-up. Navíc ještě poradí, jak zakrýt drobné nedostatky i jaké barvy vám sluší. Odejdete krásná a nebude vás to stát ani korunu.