Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující proměny! Dívka se v okamžiku mění v Jacksona, Monroe či Pocahontas

17. dubna 2012 | 15:52

VIDEO: Čáry s make-upem! Sexy Johnny Depp, svůdná Angelina Jolie, úchvatná Adriana Lima nebo snad nádherná indiánka Pocahontas? Promise Tamang Phan se dokáže proměnit v kohokoliv se jí zamane.

Její šikovné ruce, líčidla a paruky zvládnou úplně všechno. Promise jednou možná překoná i plastické chirurgy.

Její proměny jsou téměř dokonalé a hlavně nejsou trvalé. Sama sebe označuje za úplně normální dívku, která má prostě jen ráda make-up.

Promise si dokáže namalovat i jedny oči navíc!
Autor: facebook.com

Promise Tamang Phan je Američanka vietnamského původu, která se stala téměř světoznámou díky svým videím na Youtube, kde vystupuje pod přezdívkou Dope2111. Například její proměnu v Angelinu Jolie vidělo už přes 13 milionů lidí, její stránku navštívilo téměř 100 milionů lidí.

Díky své internetové slávě také dostala skvělou práci! Mladičkou kosmetičku si na Youtube vyhlédla neméně známá firma Lancôme, pro kterou momentálně pracuje ona, i její švagrová Michelle Phan.

Video se připravuje ...
Proměna na Angelinu Jolie • VIDEO: Youtube.com

Úžasný na příběhu Promise je fakt, že nikdy nechodila do žádného kosmetického kurzu, a všechna kouzla s líčidly se naučila úplně sama! Jejím učitelem prý byly vzestupy a pády, které si během své kosmetické kariéry znova a znova zažívala.

Adriana Lima
Autor: facebook.com

Na svém kontě má například proměnu na Avatarku Neytiri, Srdcovou královnu, mořskou vílu Ariel, Johnyho Deppa, Michaela Jacksona, Nicki Minaj, Megan Fox a další známé i fiktivní postavy.

Největší zajímavostí na životě Promise je fakt, že díky svým videím si našla i svého muže. Bratr další slavné kosmetičky z Youtube - Michelle Phan, se stal velkým fanouškem Promise. Slovo dalo slovo a dnes jsou z nich štastní manželé.

Podívejte se na další neuvěřitelné proměny do naší galerie!

Autor: ema, Klena