Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyznáte se v kosmetických pojmech, víte jak správně pečovat o pleť?

Kosmetický blog MujRyor.cz
15. února 2012 | 11:29
Prezentace klienta |

Z médií pochytáme spoustu názvů jako je koenzym Q10, tonikum, akné, parabeny atd., ale co tyto pojmy vlastně znamenají? Také pravidelně čtete o tom, co používat, ale nikdo vám pořádně neřekne proč a jak přípravky kombinovat?

Existují ale stránky, weby a diskuze, kde si všechny tyto informace můžete najít. Hledání dá ale trochu práce, navíc výsledek není jistý. Nyní existuje stránka, kde najdete vše pěkně pohromadě – tipy a zajímavosti ze světa kosmetiky, instruktážní videa a hlavně bezplatnou kosmetickou poradnu.

Tuto stránku provozuje česká přírodní kosmetika RYOR, která v minulém roce oslavila 20 let od svého založení. „Byl to jeden z dárků zákazníkům k našemu výročí. Informací a pojmů ze světa kosmetiky je opravdu hodně a někdy je těžké se v nich vyznat. Chtěli jsme, aby naši zákazníci měli jasno.“ Říká Ing. Eva Štěpánková, majitelka firmy. Na otázku, jaké články měly největší úspěch, odpovídá: „Nejlepší byl asi článek, kde jsme informovali o správném kombinování kosmetických přípravků, dále článek o testování na zvířatech, ale třeba i článek s videem o výrobě přípravků s koenzymem Q10“.

Stránku najdete na adrese www.mujryor.cz, je opravdu plná informací a pokud nějaká chybí, není nic jednoduššího, než se firmy zeptat.

Klíčová slova: inzerce, ryor
Diskuse ke článku
.