Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tajemství krásy celebrit: Známe jejich zaručené tipy!

2. září 2011 | 05:50

Fascinuje vás, jak mají krásnou pleť, úžasně lesklé vlasy, plné rty, nádherné kočičí oči? I vy se jejich půvabu můžete přiblížit, pokud vyzkoušíte naše zaručené rady.

Pro krásnou pleť jako Mila Kunis

Chcete mít hladkou a čistou pokožku bez jediné poskvrnky stejně jako tato herečka, která zazářila v oscarovém filmu Černá labuť? Pravidelně si ji čistěte a používejte make-up nebo tónovací krém. Drobné pupínky či žilky zkorigujte korektorem. Základním pravidlem je, že by vaše pleť měla být vždy dokonale hydratovaná a vyživená, aby se vám netvořily hluboké vrásky a šupinky.

Mila Kunis
Autor: profimedia.cz

Sexy rty jako Angelina Jolie

Rty herečky přitahují pohled mužů jako magnet. Přemýšlíte, jak mít ty své aspoň trochu plnější a smyslnější? Pravidelně si dělejte peeling, nezapomínejte na výživné pomády nebo rtěnky. Existují už i speciální přípravky s kyselinou hyaluronovou, které dokážou rty trochu vypnout a zvětšit. Pokud máte pocit, že vám rtěnka nepomůže, zkuste výplňové injekce, které si můžete nechat aplikovat v některém z estetických center. Poraďte se, co pro vás bude nejvhodnější.

Angelina Jolie
Autor: profimedia.cz

Dlouhé řasy jako Anne Hathaway

Toužíte po krásně prohnutých a nekonečných řasách, jako má herečka z nezapomenutelného filmu Ďábel nosí Pradu? Vsaďte na řasenku s kartáčkem se silikonovými vlákny, která je umí nejen natočit, ale také jim opticky přidat hustotu. Jestliže máte řasy opravdu příliš krátké, můžete zkusit metodu prodlužování řas (www.jbcosmetics.cz), nebo speciální oční kapky, jež řasy prodlouží o několik milimetrů (nabízí je klinika Duovize).

Anne Hathaway
Autor: profimedia.cz

Husté vlasy jako Penélope Cruz

Co posílí vaše vlasy a dodá jim objem, aby byly tak krásné jako v případě této herečky? Pravidelně vlasům dopřávejte regenerační masky. Dbejte na dostatečný přísun vitaminů, po každém umytí používejte kondicionér na zvětšení objemu. Vyzkoušet můžete i různé stylingové přípravky. Základem vzdušného účesu je ale vždy dobrý střih. Proto choďte pravidelně ke kadeřníkovi, alespoň jednou za půl roku.

Penélope Cruz
Autor: profimedia.cz

Dokonalé tělo jako Heidi Klum

I když má modelka německého původu čtyři děti, její postava je pořád dokonalá. Jak si ji můžete udržet i vy? Bez sportu to nepůjde. A tak se aspoň dvakrát týdně „přinuťte“ k posilovacím cvikům na břicho a stehna. Pomoct vám můžou i přípravky na zeštíhlení a vypnutí kůže v břišních i stehenních partiích.
Pokud jste těhotná, kupte si krém či olejíček bránící vzniku strií a pravidelně se jím mažte. Uchráníte si tak pokožku před vznikem nehezkých trhlinek.

Heidi Klum
Autor: profimedia.cz

Stále mladá jako Jennifer Aniston

Jak to herečka ze seriálu Přátelé dělá, že vypadá stále jako holčička? I ona pravidelně sportuje a důsledně dbá na jídelníček, který zahrnuje hlavně netučné maso a spoustu zeleniny. A také o sebe pečuje. I vy byste si měla každý den čistit a ošetřovat pleť a nezapomínat na líčení. Make-up by však měl být nenápadný a přirozený. Stačí jen jemná rtěnka, zdravíčko a řasenka.

Jennifer Aniston
Autor: profimedia.cz

Jaké přípravky zaberou?

Autor: Alena Dušková, Kbak