Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyhrajte zázračné legíny, které vám vytvarují postavu

www.solucel.cz
16. května 2011 | 00:00

Nová revoluční technologie! "Zázračné" legíny Solucel vám vytvarují a zpevní postavu. A to už za pět týdnů. Vyzkoušejte kalhoty, které díky svému speciálnímu složení zajišťuje aktivní lymfo-drenážní a odtučnovací mikromasáže. Dejte už navždy vale celulitidě!

Hrajeme o 10 ks "zázračných" legín Solucel

Soutěž probíhá od 16.5.2011 (00.00 h) do 26.5.2011 (24.00 h) na blesk.cz.

Odpovězte správně na soutěžní otázku a soutěžte o výhru.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

Po kolika týdnech jsou patrné výsledky při nošení legín Solucel?
a)  5
b)  100


Na soutěžní otázky odpovídejte formou SMS. Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen.

Pošlete SMS na číslo 907 99 09 ve tvaru:

LEGINY mezera ODPOVĚĎ mezera JMÉNO mezera PŘIJMENÍ mezera ADRESA mezera PSČ

Příklad: LEGINY B EVA NOVAKOVA HLAVNI 5 PRAHA2 120 00

Cena 1 SMS je 9 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier Axel Springer CZ, a.s. Infolinka: 245 001 115, mobil@ringier.cz,
www.platmobilem.cz.

Vyhrává každá 50. SMS se správnou odpovědí. Celkový počet cen je 10 ks. O výhře bude soutěžící informován po skončení soutěže oddělením marketingu.

V případě, že nebude v doručeno pětset SMS zpráv se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, kterých SMS zprávy byly doručeny jako poslední se správnou odpovědí.

Platí pro SMS zprávy odeslané výhradně mobilním telefonem. Cena jedné SMS zprávy je 9 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory v ČR. Soutěž provozuje a technicky zabezpečuje Ringier Axel Springer CZ a.s. www.platmobilem.cz.

SMS zpráva musí být doručena v rozmezí soutěžního období. Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Ringier Axel Springer CZ a.s. Společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. neodpovídá za nedoručení SMS. Do soutěže budou zařazeny pouze odpovědi obsahující správnou odpověď na soutěžní otázku. SMS zaslané po skončení soutěžního období nebudou zařazeny do soutěže. Do soutěže nebudou zařazeny SMS odeslané prostřednictvím internetových SMS portálů. V případě nejasností prosím pište na adresu mobil@ringier.cz

Výherce bude kontaktován marketingovým oddělením a pozván k předání výhry nejpozději do 31.05.2011. Ceny budou rozeslány poštou nejpozději do 30.06.2011.

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy organizátorovi akceptuje účastník – akceptuje účastník soutěže tato pravidla a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie včetně fotografie z předání ceny v časopise Blesk pro zeny nebo na internetových stránkách www.bleskprozeny.cz a www.blesk.cz v případě výhry. Dále dává účastník soutěže souhlas s tím, že organizátor soutěže je oprávněn zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje za účelem realizace soutěže, a to na dobu neurčitou, k zajištění účasti soutěžícího v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. V takovém případě bude účastník vyřazen ze soutěže. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kontroly všech podmínek pro účast ve hře a posouzení nároku na cenu. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Ceny v soutěži nelze vymáhat soudně.

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

Autor: red