Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušejte make-up podle celebrit a buďte "in"

18. dubna 2011 | 06:12

Chcete jít s dobou? Máte ráda novinky a trendy? Pak se inspirujte vizáží slavných hollywoodských krásek. Poradíme vám, jak dosáhnout stejného výsledku.

Přirozený půvab Claire Danes

Co je na make-upu herečky dominantní? Éterický vzhled podtrhnutý něžným líčením ve starorůžových tónech.

Chcete zkusit tento typ líčení? Nejprve sjednoťte tvář make-upem v tónu vaší pleti. Abyste dosáhla jemného lesku a rozjasnění, použijte třpytivé tónovací perly, které na obličej aplikujte širokým štětcem. Oči orámujte kajalovou tužkou a naneste ji i na vnitřní okraj oka. Do vnitřních koutků a pod obočí rozetřete perleťový oční stín. Pokračujte nanesením starorůžového očního stínu s mastnější texturou. Rozetřete ho směrem ven doztracena. Aby byl váš pohled opravdu jiskrný, aplikujte stín i pod spodní řasy. Dostínujte tlumenou fialovou nebo hnědou barvou. Nakonec štětcem naneste růžové zdravíčko a ve stejném odstínu i lesk na rty s jemnými třpytkami.

Jennifer Love Hewitt
Autor: profimedia.cz
Mrazivý look Jennifer Love Hewitt

Americká herečka a producentka Jennifer předvedla krásnou variantu líčení pro aktuální sezonu. Nemáte chuť ho vyzkoušet?

I tentokrát pleť sjednoťte make-upem v barvě své pokožky. Kosmetickým štětcem na tvář aplikujte fixační pudr. Na víčka naneste podkladovou bázi, aby se vám stíny „neshrnuly“ do záhybů očí. Oči obtáhněte černou kajalovou tužkou. Do vnitřních koutků aplikujte bělostříbrný oční stín s krémovou texturou. Opatrně jím rozmažte i spodní linku. Následně naneste stříbrnošedý stín a na vystínování očí pod obočím použijte tmavší odstín. Na závěr řasy zvýrazněte maskarou pro výrazný objem. Skvělým kontrastem k chladnému líčení je růžová tvářenka. Na rty naneste bezbarvý lesk.

Mila Kunis
Autor: profimedia.cz
Kouřový pohled Mily Kunis

Herečka, která si zahrála v novém snímku Černá labuť, vsadila na osvědčené kouřové líčení, které je velmi sexy.

Základem je orámovat oči černou kajalovou tužkou. Nezapomeňte zdůraznit i vnitřní linii spodního víčka. Vytvořenou linku jemně rozmažte vatovou tyčinkou nebo pěnovým aplikátorem. Do vnitřního koutku naneste světlý béžovozlatý oční stín, kterým do půlky zvýrazněte i spodní linku. Následně na celou plochu víčka rozetřete hnědý stín. Na řasy zvolte extra zvýrazňující řasenku, kterou naneste v několika vrstvách. Dokonale sjednocenou pleť jemně přepudrujte pudrem v bronzovém tónu. Rty namalujte jen jemnou růžovou rtěnkou nebo leskem.

AnnaLynne McCord
Autor: profimedia.cz
Bronzový třpyt jako AnnaLynne McCord

Máte blond vlasy a zelené oči? Nechte se inspirovat jednoduchým, ale vysoce efektním make-upem této nové hvězdy ze seriálu Beverly Hills 902 10.

Pleť v tomto případě musí působit dokonale, ale přirozeně. Vsaďte na podkladovou hydratační bázi, kterou si rozetřete na obličej ještě před nanesením make-upu. Pokud je třeba, drobné nerovnosti, jemné linky či pupínky zamaskujte tekutým korektorem. Pleť ještě lehce poprašte transparentním pudrem. Oči orámujte hnědou tužkou a jemně ji rozetřete. Na vnitřní třetinu víčka naneste béžovozlatý oční stín. Aplikujte ho i pod obočí a na spodní linku. Vnější koutek oka vystínujte oříškovým nebo nugátovým odstínem. Líčení dolaďte bronzovou tvářenkou a růží v tělové barvě.

Autor: bes, duš, Kbak