Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kate Moss: Sexy pózy v nové reklamě na Dior!

18. března 2011 | 21:15

I přes nehezké fotky celulitidy z přehlídky na pařížském Fashion weeku, Kate v nové reklamě na rtěnku od Diora ukázala, jak neuvěřitelně sexy dokáže vypadat. Přeběhlice od značky Rimmel si nemůže stěžovat, jak ji Dior platí. Krátce po natočení reklamy si koupila dům v přepočtu za 225 milionů korun.

Kate Moss (37) je modelka, kterou někteří lidé z branže módního světa považují za múzu. Jiní ji odsuzují za její životní styl. Kouření a problémy s drogami už jsou médii nesčetněkrát probrané. Na prestiži to Kate ale neubírá.

Modelka byla dlouhou dobu tváří kosmetické značky Rimmel. V říjnu ale vyšly na světlo světa fotky, kdy se Kate maluje leskem od Diora. Následně přiznala, že je na něm úplně závislá!

Dior neváhal a modelku od Rimmelu přetáhl. Výsledkem je vkusně vzrušující krátký film. Ten natočil kontroverzní režisér Jonas Akerlund, který natočil videoklip i pro skupinu The Prodigy.

Kate Moss díky filmečku rozhodně nemá hluboko do kapsy. Nedlouho po natáčení si pořídila druhý dům v Londýně. V přepočtu za 225 milionů korun! První dům chce prodat, ale za přehnaně vysokou cenu ho nikdo nechce.

Autor: evak, INT