Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mladší bez botoxu? Liftingová masáž doma je řešením

Vyzkoušejte domácí masáž, která vám vaši pleť zjemní a zbaví nepříjemných otoků a vrásek.
19. března 2011 | 06:29

Snad každá žena touží po vyhlazené a jemné tváři bez vrásek, ale málokterá si může dovolit botox nebo lifting. Vyzkoušejte proto domácí masáž, která vám vaši pleť zjemní a zbaví nepříjemných otoků a vrásek.

Push up pro vaše tváře

Prsty obou rukou přiložte k nosu a jemným tlakem vyhlazujte pokožku směrem k uším. Postačí 4 jemné tahy denně a zachováte si svěží a pružná líčka.

827441:gallery:true:true

Odstraňte dvojitou bradu

Lehce zakloňte hlavu a zády rukou přejíždějte po oblasti podbradku od krku
až k bradě. Střídejte ruce a zopakujte 10-krát.

827438:gallery:true:true

Uvolněte napětí

Alespoň 20 vteřin si dlaně třete o sebe, aby se příjemně zahřály. Zavřete oči a ruce si přiložte na tvář. Relaxujte asi 1 minutu a pomalu a zhluboka dýchejte. Pak si ruce přiložte na uši a představujte si, jak se vaše tvář zbavuje napětí.

827443:gallery:true:true

Vyhlaďte čelo

Prostředníčky si přiložte nad obočí a jemným tahem vyhlazujte pokožku do stran směrem k spánkům (3x). Pak postup  zopakujte pod obočím. Opět položte prostředníčky nad obočí a masírujte pokožku směrem nahoru až k vlasům  po celé ploše čela až po spánky. Třikrát zopakujte.

827444:gallery:true:true

Zmírněte stres

Ukazováček a prostředníček obou rukou přiložte na spánky a masírujte pomalým krouživým pohybem. Zhluboka dýchejte a opakujte třikrát.

827446:gallery:true:true

Vypněte mimické vrásky

Ustavičně krčíte čelo? Nedělejte si vrásky a místo botoxu vyzkoušejte raději masáž : Prsty obou rukou si položte na čelo a lehkým tlakem vyhlazujte směrem ven. Zopakujte čtyřikrát.

827445:gallery:true:true

Zpevněte kontury

Prostředníčky položte do prohlubně mezi spodním rtem a bradou, jemně zatlačte a malými krouživými pohyby masírujte směrem do stran a nahoru podél čelisti (4x). Předejdete tak nechtěnému ochabování kůže.

827442:gallery:true:true

Posilujte tkáň

Krouživým pohybem prostředníku přejíždějte partii obličeje pod lícními kostmi od nosu až k uším, čtyřikrát zopakujte.

827440:gallery:true:true

Autor: Čas.sk, KNbr