Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tipy pro sexy podzimní líčení

23. října 2009 | 05:00

Nevíte, jak se nalíčit? S našimi tipy se klidně můžete pustit i do něčeho, co vám připadá složité, ale ve skutečnosti vůbec není.

Svůdná hvězda
Herečka, jako je Demi Moore, to nemusí s líčením přehánět. Zkuste se inspirovat právě touto celebritou a zaměřte se na dokonale nalíčené oči. Sáhněte po tužce na obočí a vykreslete si na spodní a vrchní víčko jemnou linku. Na závěr použijte černou řasenku. Použijte krycí make-up, pudr a tvářenku. Dokonalý vzhled završte jemnou rtěnkou nebo bezbarvým leskem.

Buďte svůdná jako Demi Moore
Autor: Helena Rubinstein

Dokonalá pleť
Zapomeňte na tisíce barev, které byste chtěla a mohla použít. Oči zdůrazněte pouze kouřovým líčením, aby vynikla jejich barva. Tentokrát je na prvním místě především vaše pleť. Ta by měla být naprosto bez chybičky. Použijte podkladový krém, kvalitní make-up a pudr. Abyste ale nebyla příliš „jednobarevná“ dodejte si zdravou barvu tvářenkou. Na závěr použijte jen nenápadnou jemnou růžovou rtěnku.

Zapomeňte na tisíce barev, které byste chtěla a mohla použít. Oči zdůrazněte pouze kouřovým líčením, aby vynikla jejich barva.
Autor: Avon

Pohled plný luxusu
Dokonalý look vykouzlíte, pokud si dáte pořádně záležet na očích. Stíny naneste nejen na horní, pohyblivé víčko, ale aplikujte je částečně i na spodní. Jejich barvu můžete podtrhnout černou tužkou na obočí. Abyste oči „nezazdila“ výraznou rtěnkou, použijte jen bezbarvý lesk.

Dokonalý look vykouzlíte, pokud si dáte pořádně záležet na očích.
Autor: Giorgio Armani

 

Modré mámení
Tentokrát tužku na oči úplně vynechejte. Postačí vám světle modré stíny v kombinaci s bílými a šedivými. Perfektního vzhledu docílíte použitím kvalitního štětečku, ne „obyčejného“, pěnového aplikátoru. Stíny rozetřete doztracena. Do vnějšího koutku a částečně i pod oko aplikujte světle modrou a bílou a směrem k vnějšímu hornímu koutku přidávejte šedou a bílou ubírejte. Líčení očí zakončete řasenkou. Na rty aplikujte nenápadnou rtěnku.

Tentokrát tužku na oči úplně vynechejte. Postačí vám světle modré stíny v kombinaci s bílými a šedivými.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

NÁŠ TIP

Autor: mif