Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyhrajte 100 000,- za nejlepší styling!

Navštivte některý z veletrhů zaměřených na relaxaci, krásu a zdravou výživu.
6. října 2009 | 11:39
Prezentace klienta |

Vyhrajte 100 000,- za nejlepší styling na veletrhu věnovaném zdraví, kráse a odpočinku na Pražském výstavním areálu Letňany.

Ve dnech 8. – 10. října zde totiž budou souběžně probíhat veletrhy Wellness Balnea, Beauty Styl, Harmonie a Fitness Expo. Pořadatelská společnost Terinvest získala pro veletrhy záštitu Ministerstva pro místní rozvoj, Ministerstva zemědělství, České asociace wellness, Svazu léčebných lázní, Sdružení lázeňských míst, Asociace bazénů a saun ČR, Asociace pracovníků v regeneraci a Svazu ekologických zemědělců Pro-bio.

Navštivte některý z veletrhů zaměřených na relaxaci, krásu a zdravou výživu.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

 

WELLNESS BALNEA

Již popáté se koná veletrh zaměřený na wellness, rehabilitaci, regeneraci a odpočinek Wellness Balnea. Kdo se chystá vybavit si své vlastní domácí „wellness centrum“ by rozhodně měl přijít nasbírat inspiraci stejně jako ten, kdo má v plánu rozjet podnikání v tomto oboru. Na veletrhu se budou prezentovat všichni významní dodavatelé na trh wellness – návštěvníci mohou zhlédnout například vybavení pro vodní procedury (bazény, whirlpooly, dřevěné vany), horké procedury (sauny, páry), fitness i wellness centra či potřeby pro masáže a kosmetické služby.

Lákavý je i doprovodný program – návštěvníky čekají přednášky na téma zdravé výživy a hubnutí, ukázky mnoha typů relaxačních i rekondičních masáží, seminář pro zájemce o zdravotní cvičení tai – ti nebo možnost vyzkoušení diagnostiky pomocí iridologie. Profesionálové ocení odbornou konferenci s tematikou „Profesionální wellness centrum“, kterou zaštítily profesní sdružení firem z oboru.

www.wellness-balnea.cz

 

Navštivte některý z veletrhů zaměřených na relaxaci, krásu a zdravou výživu.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

 

BEAUTY STYL

Nově je pro návštěvníky veletrhu připraven veletrh Beauty Styl, který prezentuje nejnovější trendy z oborů kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu, bižuterie a módních doplňků. V rámci tohoto veletrhu vyhlašuje organizátor soutěž pod názvem COSMETIC DESIGN AWARDS – CODA. Tato soutěž bude probíhat ve třech kategoriích - NAIL ART, HAIRDRESSING a MAKE UP. Výherce každé kategorie získá neuvěřitelných 100 000,- Kč.
Pokud tedy vynikáte v daném oboru a rádi soutěžíte, neváhejte se přihlásit.

www.beautystyl.cz

 

Navštivte některý z veletrhů zaměřených na relaxaci, krásu a zdravou výživu.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

 

HARMONIE

Již 14. ročník veletrhu Harmonie s sebou přináší novinku – orientaci na zdravou výživu a biopotraviny. Pořadatelská společnost Terinvest tak reaguje na obrovský nárůst zájmu o nákup biopotravin. Prezentovat se budou společnosti, které se orientují na produkci biopotravin – za všechny
jmenujme například Biopekárnu Zemanka, které se již podruhé za sebou podařilo zvítězit v soutěži biopotravina roku. Návštěvníci se mohou těšit na zajímavý doprovodný program, jehož součástí budou například kurzy zdravého vaření.

www.harmonie.eu

Kolik času denně věnujeme vaření?
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

FITNESS EXPO

První ročník výstavy Fitness Expo je inspirován úspěchem sekce fitness na loňském ročníku sportovního veletrhu Sport Prague. Od letošního roku tak budou moci zájemci o fitness pravidelně navštěvovat tuto unikátní výstavu, která bude přehlídkou posilovacích strojů všech předních výrobců, fitness doplňků a oblečení či sportovní výživy. Na letošní rok je plánován také velmi bohatý doprovodný program – vystoupení největších kulturistických es současnosti, osobností z oborů fitness a aerobic, vystoupení tanečních skupin, karatistů, akrobatů, zápasníků, boxérů, pravidelné cvičební lekce, užitečné přednášky, představení účastnic MISS AEROBIK 2009 a mnoho dalšího. Návštěvníky čekají také rozhovory, autogramiády a soutěže. Každý se také bude moci zapojit do fitness maratónu a prověřit si tak své schopnosti, rozhodně tak nebude od věci, přijít ve sportovním oblečení… Generálním partnerem je fitness & solárium BBC.

www.fitnessexpo.cz

Navštivte některý z veletrhů zaměřených na relaxaci, krásu a zdravou výživu.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

„Oproti loňskému ročníku jsme složení podzimního veletržního tandemu trochu upravili, věřím, že jde o zlepšení, které potěší všechny naše návštěvníky. O jejich účast a spokojenost nám jde především,“ říká Tomáš Chmel z pořadatelské společnosti Terinvest. Neváhejte, přijďte ve dnech 8. – 10. října do Pražského výstavního areálu Letňany!

Více informací najdete také na www.terinvest.com

Související články