Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak oživit jarní šatník? TOP úlovky hodinek!

21. března 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Často vymýšlíme, do čeho se obléknout, hlavně abychom se cítili příjemně, líbily se samy sobě a samozřejmě i okolí. Jakou zvolit barvu? Obléknu si dnes šaty, nebo raději kalhoty a košili? A co třeba klobouk a další doplňky? Každá milovnice módy a stylu může spolehlivě potvrdit, že rozzářit jakýkoliv outfit - lze spolehlivě hodinkami! Tento osvědčený trik není žádným tajemstvím! Vybraly jsme parádní úlovky hodinek, které se hodí pro každou příležitost! 

S hodinkami na každém kroku

Hodinky mají nejednu úžasnou vlastnost. Máme díky nim stále pojem o čase, jsou parádní doplněk a hlavně jsou ohromně praktické! Fakt, že se hodinky dají nosit ke všemu a v devíti z deseti případů nešlápnete vedle, to potvrdí každá žena se smyslem pro vkus. Jakto? Protože ať už si na sebe ráno vezmete šaty, džíny a tričko, košily, podpatky, tenisky, kraťasy, kozačky… hodinky se postarají o funkci té malé třešnicky na dortu! Hodinky jsou spolehlivý parťák, který nás doprovází na každou společenskou událost.

Ať už chcete udělat dojem v práci, na schůzce nebo být prostě stylová na procházku po městě, vsaďte na elegantní hodinky. Ty spolehlivě oživí každý model a nemusíte si lámat hlavu s výběrem další vhodné kombinace šperků.

Rosefield
Autor: 24time.cz

Decentní, stylové a elegantní!

Pokud patříte mezi milovnice minimalismu a řídíte se pravidlem, že v jednoduchosti je krása, dáte nám jistě za pravdu, že stačí velmi jednoduchý model a hodinky mu vždy dodají patřičný šmrnc.

Potrpíte si na rozmanitější a pestré prvky v oblékání? Ráda se zdobíte? Potom si k hodinkám můžete vrstvit další a další náramky i prstýnky. Tenhle způsob kombinace doplňků je v posledních letech v módě. K hodinkám si navléknete několik náramků a nápaditost je na světě.

Cluse růžové
Autor: 24time.cz

Tikající dárek 

Hodinky jsou pro svou praktičnost, užitečnost a módní přidanou hodnotu oblíbeným dárkem! Další výhoda? Bezpochyby. Ať už se totiž jedná o výročí, narozeniny, Vánoce či pozornost z lásky - hodinky vykouzí úsměv každému. Darování hodinek je v každém případě trefa přímo do černého. Na různé modely, mezi kterými si každý najde to své, se můžete podívat na webové stránky www.24time.cz, kde najdete obrovský výběr toho nejlepšího ze světových značek.

Autor: 24time.cz

Oživte jarní šatník stylovými hodinkami!

Blíží se jaro, příroda se probouzí a s ní ožíváme i my. Je tedy ideální čas probudit a oživit i šatník! Pokud se rozhodnete pro stylové a elegantní hodinky, nešlápnete vedle.

Úžasný výběr hodinek pro každou příležitost najdete ZDE