Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Odvážné módní trendy, které ovládly Instagram! Troufnete si na ně?

  • 18. března 2017 | 06:00

    Letošní jaro přeje v módě těm opravdu odvážným! Kromě klasických květinových vzorů a pastelových barev se totiž světem šíří i vskutku výstřední módní trendy. Usuďte samy, jestli si příště vyjdete v džínech s dírou na zadku nebo pasujete podprsenku na hlavní vršek vašeho outfitu.

  • Rybí punčochy

    Punčocháče zvané fishnet (v překladu rybářská síť) jsou letošní jaro hitem číslo jedna! Heslo zní: Čím víc síťoviny vykukuje, tím líp. Pokud si tedy troufáte, můžete punčochy vytáhnout vysoko do pasu, obléct si k tomu krátký top a dole nechat vykukovat kotníky z krátkých džínů. Zní to dost šíleně, ale v decentnějším provedení může jít o zajímavé oživení. Fishnet punčochy si oblíbily snad všechny hollywoodské celebrity i módní blogerky. Vy ale nezapomínejte, že rybí síťovina rozšiřuje a odhalí každou nedokonalost. Taky je velmi tenká hranice mezi vkusným a laciným outfitem. Je to zkrátka trochu oříšek.

    Silonky
    Autor: Instagram
  • Návrat ke korzetům



    Chcete mít sexy siluetu přesýpacích hodin? Pak si pořiďte korzet, který se ale nosí navrch přes oblečení. Tenhle módní trend ale skýtá hned několik zádrhelů. Jeho nošení i zapínání je značně nepohodlné. Za druhé si mohou výrazné korzety dovolit spíš ženy se štíhlou chlapeckou postavou. No a za třetí není tenhle módní hit pro žádné stydlivky, protože pozornosti veřejnosti určitě neuniknete.

    Trendy na Instagramu
    Autor: Instagram
  • Děravé džíny



    Na díry na kolenou už jsme si asi zvykli, ale módní svět letos přišel s ultra žhavou novinkou. Díra na džínách se totiž dělá těsně pod zadkem! Tenhle look je opravdu jen pro odvážné. Do práce bychom tedy děravé džíny nezvolily, ale na letní fesťák – proč ne? Podobné džíny v Česku zatím asi nenajdete, ale pomocí nůžek si je můžete z jakýchkoliv starých džínů snadno vyrobit i samy doma.

    Trendy na Instagramu
    Autor: Instagram
  • Retro letí



    Trička s klasickými logy známých značek jsou letošní sezonu opravdu IN. Zatímco dřív se podobné kousky nosily jen na spaní, teď přišel ten správný čas vytáhnout je na denní světlo. Nosí se s takzvanými „mom jeans“ (volnějšími mrkváči) a sportovními teniskami. Ty odvážnější si mohou top ještě nad pupíkem ustřihnout. Tak vytáhněte staré poklady ze skříně a buďte trendy!

    Retro
    Autor: Instagram
  • Podprsenka místo trička



    Podprsenka se už dávno neskrývá pod několik vrstev oblečení. Dnes se totiž nosí jako hlavní součást outfitu. Hlavním úskalím tohoto trendu je fakt, že pokud outfit nezkombinujete decentně a s vkusem, vznikne laciný model. Zkuste proto pod krajkované body obléct ještě neprůhledný bralette (nevycpaná krajková podprsenka sahající klidně až po pupík) nebo si přes prádlo přehoďte jemně prosvítající halenku. Jak je ale vidět, modelky Josephine Skriver nebo Emily Ratajkowski se toho rozhodně nebojí.

    Spodní prádlo
    Autor: archiv firem

    Dalším hitem jsou výšivky. A ty se nosí takhle, podívejte se na video!

    Video se připravuje ...
    Styl od A do Z: Poradíme vám, jak nosit oblečení s výšivkami! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Natálie Hrdá
Diskuse ke článku
.