Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

BIO produkty na mušce – jak poznat kvalitní BIO kosmetiku a péči o tělo?

10. března 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Označení BIO je v posledních letech trendy. Jak moc? Tak, že už se člověk často ztrácí v tom ohromném množství výrobků a surovin, která o sobě tvrdí, že pochází z ekologického zemědělství. Stejně jako je to se vším, co zaznamenává úspěch, objevila se spousta firem, které se na vlně oblíbenosti vezou. Ale nezoufejme, poctivý BIO výrobek lze rozpoznat a ani nemusíme mít schopnosti detektiva. Chce to jen špetku ostražitosti a základní znalosti. Jak se nenechat nachytat a kde najít opravdové BIO?

BIO či nikoliv? 

Jen produkty, které mají patřičnou certifikaci, mohou být označeny za BIO: tedy pochází ze surovin, které byly zpracovány v ekologickém zemědělství. To je takové zemědělství, které neničí přírodu, nevykořisťuje své zaměstnance a neohrožuje rovnováhu daného území. Prostě se snaží chovat co nejšetrněji k přírodě, nebalamutí své zákazníky a v neposlední řadě, vytváří lidské podmínky svým zaměstnanců. To dává smysl, nemyslíte? Takže, pokud chcete BIO produkt, najděte si na etiketě nebo internetových stránkách certifikaci, která zaručuje odpovídající původ produktu.

Voňavé, přírodní a zdravé! 

Zubní pasty, krémy, mýdla, šampony a další výrobky, které používáme ke každodenní péči o naše tělo, bývají zpravidla plné chemikálií a těžkých kovů, které způsobují mnoho zdravotních komplikací a drancují přírodu. Tvrzení, že výrobky BIO jsou drahé, je ve většině velký omyl, vydrží totiž delší dobu! Nepěnivé veganské pasty na bázi jemně mleté křídy, nabízí skvělou alternativu, díky které budete mít zdravé zuby a dobrý pocit k tomu. Obsahují různé éterické oleje dle výběru - tea tree, eukalyptus, mandarinka nebo osvěžující máta peprná!

Autor: Milujubio.cz

Šetrná a blahodárná BIO kosmetika

Slyšeli jste už o značce Urtekram? Jejich přístup je věrný svým zásadám a kosmetické produkty, které nabízí - jsou výživné pohlazení! Balzámy na rty, pečující šampony, voňavé tělové oleje a peelingy, zubní pasty, bambucká másla a produkty pečující o pokožku miminek! Takové nádhery najdete na stránkách Milujubio.cz a v mnoha kamenných obchodech po celé České republice a na Slovensku!

Nejen to co jíme, ale i kosmetika kterou používáme, má vliv na naše zdraví!

Autor: Milujubio.cz